Designer ontwerpt professionele website met stylus

Professionele websites

Websitebouwers hebben als doel om een website te bouwen. Wij zien websites niet als een eindproduct. Een professionele website is onmisbaar in de marketingstrategie van jouw bedrijf. Een website moet bedrijfsdoelen dienen. Het is een middel om jouw doelen te bereiken. En die kijk op websites is waarom de websites die wij maken voor onze klanten resultaat bieden.

Waar design, techniek, creativiteit, marketing & kennis samenkomen

In het kort

Waarom een professionele website?

Waarom een professionele website als je ook een simpele website kan laten maken? Een vraag die goed is om te stellen. In deze korte video leggen we uit waarom de manier waarop wij websites maken de enige juiste manier is. Met onze methode wordt de website een bedrijfstool die zorgt voor resultaat.

website resultaten - marketing spectrum

het Doel van een professionele website

De website is de representatie van jouw bedrijf op het internet. Het is jouw digitale pand. Klanten komen naar jouw bedrijf, lezen wat je te vertellen hebt en koppelen een gevoel aan de algemene indruk. Is dit het bedrijf waar ik zaken mee wil doen?

Het doel is om jouw bedrijf professioneel te presenteren en jouw bezoekers te activeren. Te overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen in plaats van het bedrijf van jouw concurrent. De unieke aspecten van jouw bedrijf, jouw aanpak en jouw merk over te brengen.

Waar een professionele website uiteindelijk om draait, is om te zorgen dat het een middel is dat helpt om jouw bedrijf te laten groeien.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Jouw website laten maken door Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in websites én online marketing. De focus ligt op jouw bedrijf qua design, marketing en doelen. Wij verweven onze kennis van online marketing volledig door het bouwproces heen. Van de eerste gesprekken tot in de code van de website en adviezen als de site eenmaal staat.

Wij bouwen de websites zodanig op dat wijzigingen en toevoegingen makkelijk en snel door te voeren zijn. Dat scheelt kosten en zorgt dat je de website altijd up-to-date kunt houden. We kunnen je alles uit handen nemen of samenwerken. Onderzoeken voor je uitvoeren en meten hoe je website presteert.  Een professionele website voor groeiende en middelgrote bedrijven die professioneel online willen staan.

Onze werkwijze

01

Kennismaking & planning

In onze gesprekken voorafgaand aan ontwerp en bouw maken we kennis met jou en je bedrijf. We kijken waar je staat, wat je wensen zijn en stellen je vragen. We adviseren je over slimme keuzes. We denken met je mee hoe jouw nieuwe website zo veel mogelijk resultaat kan gaan bieden voor jouw bedrijf. 

Inzicht & planning

koffie notebook en laptop op tafel
Professionele websites bouwen en ontwerpen op desktop
02

Ontwerp & bouw

Vanuit huisstijl, wensen en doelen gaan we voor je aan de slag en ontwerpen we jouw unieke website. Bij iedere ‘fase’ van de bouw, stellen we je op de hoogte en leggen we zaken voor. Zo is er altijd ruimte om bij te sturen en houden we koers op een perfect eindresultaat.

Design & realisatie

03

Livegang & ondersteuning

Wij verzorgen de volledige livegang. Websites worden volledig gevuld en gecontroleerd opgeleverd. Jij hebt er dus geen werk meer aan nadat wij klaar zijn. Wil je later toch iets anders, door de slimme manier van bouwen zijn wijzigingen eenvoudig en snel door te voeren. 

Wij verzorgen alle onderhoudswerkzaamheden en hostingzaken voor je. We regelen de back-ups en houden alles up-to-date zodat jij zeker bent van een veilige, werkende, bereikbare en snelle website.

Nazorg & Service

professionele websites - laptop met css code - Marketing Spectrum

Mogelijkheden bespreken

Een keer samen aan tafel om te praten over een website voor jouw bedrijf?

We maken graag eens vrijblijvend kennis met je!

Professionele website laten maken

We horen graag wat jouw vragen zijn over een nieuwe bedrijfswebsite / webshop. Voel je vrij en stuur ons eens een mailtje.

Wat je vraag ook is, je mag een goed advies verwachten.