Professionele websites bouwen en ontwerpen op desktop

Websites op maat

Zoek je naar een website bureau dat jouw bedrijfswebsite of shop geheel naar wens verzorgt? Die verder gaat door je van online marketing advies te voorzien? En die kritisch meekijkt naar alle zaken tijdens het proces? Dan helpen wij jou graag!

Creativity is intelligence having fun

Wat is een website op maat?

Een website op maat is een unieke website die voor jou ontworpen en gebouwd wordt. 

Onze toegevoegde waarde is dat je vanaf het eerste gesprek begeleid wordt door een online marketing specialist die jou helpt om de huidige en gewenste bedrijfssituatie in kaart te brengen. 

Dit vertalen we naar een website die exact uitstraalt en doet wat jij wenst en nodig hebt. We leveren de website kant en klaar op. Je hebt er zelf geen werk meer aan na oplevering. Later zelf zaken toevoegen is geen probleem, maar een simpel belletje of mailtje is ook prima.

website resultaten - marketing spectrum

het Doel van een maatwerk website

Je website is de representatie van je bedrijf op het internet. Het is je digitale pand. Klanten komen naar je website, kijken wat je ze te bieden hebt en koppelen een gevoel aan de algemene indruk. Is dit het bedrijf waar ik zaken mee wil doen?

Het doel is om jouw bedrijf op de juiste manier te presenteren en je bezoekers te activeren. Te overtuigen dat ze bij jou moeten zijn. De unieke aspecten van je bedrijf, jouw aanpak en merk over te brengen.

Maar wat een website vooral moet doen, is je bedrijfsresultaat verhogen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Website laten maken door Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in websites en online marketing. De focus ligt op jouw bedrijf qua design, marketing en doelen. Wij verweven onze kennis van online marketing door het proces. Van de eerste gesprekken en de bouw van de website tot en met adviezen als de site online is. Daardoor ben je vanaf de start beter op weg.

Onze websites zijn snel en makkelijk te wijzigen. Je bespaart hierdoor de gehele lifecycle dus kosten en wij houden je website altijd up-to-date. We blinken uit in service en zijn kritisch op de uitvoering. Zowel voor als na lancering zijn wij graag jouw online partner. Zo kunnen we de SEO voor je uitvoeren, meten hoe je website presteert en adviseren hoe we het resultaat kunnen verhogen. Een vraag of even sparren over strategische bedrijfskeuzes zien we als een prettig contactmoment met onze klanten.

De werkwijze

01

Kennismaking & inzicht

Voorafgaand aan ontwerp en bouw maken we kennis. In dit oriënterend gesprek met jou en je bedrijf kijken we waar je staat en wat je wensen zijn. We adviseren waar mogelijk al om over bepaalde zaken na te denken. Samen brengen we in kaart hoe de nieuwe website zo veel mogelijk resultaat kan bieden. 

Inzicht & planning

koffie notebook en laptop op tafel
Designer ontwerpt professionele website met stylus
02

Ontwerp & bouw

Vanuit je wensen, doelen en huisstijl starten we met het ontwerpen van de website. We brengen hierbij de ideeën, ontwerpen, wensen van en voor je doelgroep en online marketing samen.

Bij ieder ontwerp stellen we je op de hoogte en leggen zaken voor. Zo is er continu ruimte om te kiezen, bij te sturen, overleggen en houden we koers op een perfect eindresultaat.

Design & realisatie

03

Livegang & ondersteuning

Alles wordt tot in de puntjes goed verzorgd. De website wordt volledig gevuld en gecontroleerd opgeleverd. Je hebt er dus geen werk meer aan na oplevering. Door de slimme manier van bouwen zijn wijzigingen eenvoudig, snel en vaak kosteloos door te voeren. 

Marketing Spectrum verzorgt alle onderhouds-, en hostingzaken. Van back-ups tot updates, zodat je zeker bent van een veilige, bereikbare & snelle website.

Nazorg & Service

professionele websites - laptop met css code - Marketing Spectrum

Praten over jouw nieuwe website?

Of je nu een simpele bedrijfswebsite wilt laten maken of een uitgebreide website zoekt, wij gaan de klus graag aan!

Stuur ons gewoon eens een berichtje om te praten over de mogelijkheden. We lichten het graag toe!