Designer ontwerpt professionele website met stylus

Maatwerk websites

Een websitebureau heeft als doel om een website te bouwen. Een professionele website is onmisbaar in de marketingstrategie van uw bedrijf, maar een website moet uw bedrijfsdoelen dienen. Het behoort een middel te zijn om uw doelen te bereiken.

Daarom ziet ons proces er anders uit.

Creativity is intelligence having fun

Wat is precies een maatwerk website?

Een maatwerk website is een unieke website op maat voor uw wensen en doelen. Vanaf het allereerste gesprek helpen we u om de huidige en gewenste bedrijfssituatie in kaart te brengen. Deze vertalen we naar een website die exact uitstraalt en doet wat u wenst en nodig heeft. De website moet de juiste mensen bereiken en aanspreken. Wij leveren de website turn-key op. U heeft er zelf geen werk meer aan na oplevering. Later zelf zaken toevoegen is geen probleem, maar een simpel belletje of mailtje is ook prima.

In essentie is het eindresultaat nog steeds een website. Maar in essentie is een IWC ook maar een horloge.

  • Turnkey oplevering
  • Hoge service tijdens en na oplevering
  • BBA in marketing als gesprekspartner
  • Fotobewerking & retouchering
  • 5 sterren beoordeling
website resultaten - marketing spectrum

het Doel van een maatwerk website

De website is de representatie van uw bedrijf op het internet. Het is uw digitale pand. Klanten komen naar uw bedrijf, kijken wat u te vertellen heeft en koppelen een gevoel aan de algemene indruk. Is dit het bedrijf waar ik zaken mee wil doen?

Het doel is om uw bedrijf op de juiste manier te presenteren en uw bezoekers te activeren. Te overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen in plaats van het bedrijf van uw concurrent. De unieke aspecten van uw bedrijf, uw aanpak en uw merk over te brengen.

Waar een website uiteindelijk om draait, is om te zorgen dat het een middel is dat helpt om uw bedrijfsresultaat te verhogen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Uw website laten maken door Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in websites en online marketing. De focus ligt op uw bedrijf qua design, marketing en doelen. Wij verweven onze kennis van online marketing door het proces. Van de eerste gesprekken en de bouw van de website tot en met adviezen als de site online is. Daardoor bent u al vanaf de start beter op weg.

Onze websites zijn snel en makkelijk te wijzigen. U bespaart hierdoor de gehele lifecycle dus kosten en wij houden uw website altijd up-to-date. Zowel voor als na lancering zijn wij graag uw online partner. Zo kunnen we (markt)onderzoek voor u uitvoeren, meten hoe uw website presteert en adviseren hoe zaken beter kunnen. Een vraag of even sparren over strategische bedrijfskeuzes? Wij zien het als een prettig contactmoment met onze klanten.

De werkwijze

01

Kennismaking & inzicht

Voorafgaand aan ontwerp en bouw maken we kennis. In dit oriënterend gesprek met u en uw bedrijf kijken we waar u staat en wat uw wensen zijn. We adviseren u waar mogelijk al om over bepaalde zaken na te denken. Samen brengen we in kaart hoe uw nieuwe website zo veel mogelijk resultaat kan bieden voor uw bedrijf. 

Ook zoeken we hier de match. Een goede website vraagt om een persoonlijke samenwerking waarbij ruimte moet zijn om inzichten en ideeën te ventileren. Als de match er niet gaat dat ten koste van het resultaat. En daar zijn we beiden niet bij gebaat.

Inzicht & planning

koffie notebook en laptop op tafel
Professionele websites bouwen en ontwerpen op desktop
02

Ontwerp & bouw

Vanuit uw wensen, doelen en huisstijl starten we met het ontwerpen van uw unieke website. We brengen hierbij uw ideeën, bestaande ontwerpen, nieuwe ontwerpen, wensen van en voor uw doelgroep en online marketing samen.

Bij ieder ontwerp stellen we op de hoogte en leggen zaken voor. Zo is er continu ruimte om te kiezen, bij te sturen, overleggen en houden we koers op een perfect eindresultaat.

Design & realisatie

03

Livegang & ondersteuning

Alles wordt tot in de puntjes goed verzorgd. De website wordt volledig gevuld en gecontroleerd opgeleverd. U heeft er dus geen werk meer aan na oplevering. Door de slimme manier van bouwen zijn wijzigingen eenvoudig, snel en vaak kosteloos door te voeren. 

Marketing Spectrum verzorgt alle onderhouds-, en hostingzaken voor u. Van back-ups tot updates, zodat u zeker bent van een veilige, bereikbare & snelle website.

Nazorg & Service

professionele websites - laptop met css code - Marketing Spectrum

Mogelijkheden bespreken voor uw website

We horen graag wat uw wensen en ideeën zijn.
Wat uw vraag ook is, u mag een goed advies verwachten.


Help ons
Feedback is een krachtig middel om te verbeteren. Bent u wel op zoek maar heeft u niet de indruk dat wij u kunnen helpen? Dan zou het ons enorm helpen als u kort laat weten waar we kunnen verbeteren.