Professionele websites bouwen en ontwerpen op desktop

Websites voor bedrijven

Bedrijfswebsites, zakelijke websites en webshops naar wens verzorgd. Vanaf de basis perfect opgebouwd met een specialisatie in SEO en techniek.

Dat is waar Marketing Spectrum jou graag mee helpt. Verder gaan dan de rest door met je mee te denken, online marketing advies te geven en service waar je verlegen van wordt.

Succes is een creatie.

Websites voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap.

Unieke websites, speciaal voor jou ontworpen en gebouwd met jouw bedrijfsdoel als leidraad.

Vanaf het eerste gesprek begeleid door een online marketing specialist die jou helpt om de huidige en gewenste bedrijfssituatie in kaart te brengen. Dankzij specialisatie in SEO is jouw nieuwe website vanaf het basispakket perfect op orde.

Jouw nieuwe website straalt exact uit wat jij wil bereiken en doet wat jij nodig hebt. Websites van Marketing Spectrum worden kant en klaar opgeleverd. Je hebt er zelf geen werk meer aan na oplevering. Later zelf zaken toevoegen is geen probleem, maar een simpel belletje of mailtje is ook prima.

Laptop with project page open

het Doel van een bedrijfswebsite

Je website is de representatie van je bedrijf op het internet. Het is je digitale pand. Klanten komen naar je website, kijken wat je ze te bieden hebt en koppelen een gevoel aan de algemene indruk. Is dit het bedrijf waar ik zaken mee wil doen?

Het doel is om jouw bedrijf op de juiste manier te presenteren en je bezoekers te activeren. Te overtuigen dat ze bij jou moeten zijn. De unieke aspecten van je bedrijf, jouw aanpak en merk over te brengen.

Maar wat een website vooral moet doen, is je bedrijfsresultaat verhogen.

Marketing Spectrum zakelijke websites

Waarom je de website door ons wil laten maken

We zijn niet zomaar een websitebureau maar we zijn daarbij zeer gespecialiseerd in SEO, online marketing en bedrijfskunde. Dankzij ons niveau om op bedrijfskundig niveau met je mee te denken ben je vanaf de start beter op weg.

We denken verder dan de bouw zelf. We bouwen jouw website zo op, dat je tijdens de hele lifecycle kosten bespaart. Je website wordt strak onderhouden en is altijd up-to-date en veilig. Je krijgt nog ouderwetse service en kunt erop vertrouwen dat iedere stap kritisch overwogen is. Een vraag of even sparren over strategische bedrijfskeuzes is toch gewoon een leuk contactmoment?

Wil je serieuze SEO stappen maken, online adverteren of advies hoe je de resultaten kunt verhogen dan is een simpel belletje of mailtje voldoende.

Eén aanspreekpunt voor al je online zaken!

DE WERKWIJZE

Kennismaking & inzicht

Voordat we de website gaan maken, hebben we een inhoudelijk gesprek over jou en je bedrijf. We kijken waar je staat, wat je precies doet en wat je wensen zijn. Na dit gesprek hebben we helder waar jouw website aan moet gaan voldoen.

koffie notebook en laptop op tafel
Designer ontwerpt professionele website met stylus

Ontwerp & bouw

Vanuit je wensen, doelen en huisstijl starten we met het ontwerp van de website. Bij iedere ontwerpfase heb je de mogelijkheid om mee te kijken. Zo is er continu ruimte om bij te sturen, overleggen en houden we koers op een perfect eindresultaat.

Onderhoud & ondersteuning

Je nieuwe website wordt kant en klaar opgeleverd en uitvoerig getest. Je hebt dus geen werk aan de site na oplevering. We werken met hoog serviceniveau, dus wil je iets aanpassen dan laat je dat gewoon weten, wij regelen het voor je.

We verzorgen het onderhoud, de updates, beveiliging en hosting. Zodat jij je volledig kunt focussen op je onderneming.

professionele websites - laptop met css code - Marketing Spectrum

Wat kost een bedrijfswebsite?

Onze websites zijn volledig afgestemd op jouw bedrijf en eisen. Het is dus altijd maatwerk. De kosten zijn daarmee afhankelijk van jouw wensen en eisen. Heb je er bijvoorbeeld een webshop bij, hoe zit het met de fotografie en welk niveau van SEO kies je? Als je een precieze offerte wil, kun je daarom het beste een vrijblijvend intakegesprek inplannen.

Kijken we naar onze projecten dan start de prijs rond de € 3.500,- en ligt deze gemiddeld tussen € 6.500,- en € 9.500,-.

Dan heb je dus een kant-en-klare professionele bedrijfswebsite die zichzelf gaat terugverdienen.

  • SEO geïmplementeerd door een SEO specialist,
  • Bedrijfskundig & marketing advies
  • Online marketing advies door een online specialist
  • Ontwerp op maat
  • Fotobewerking
  • Content & copywriting
  • En gemaakt zodat je ook echt leads en websitebezoek gaat krijgen.

Wil je er meer over weten, lees dan: ‘wat kost een website‘, onder het kopje; “Bedrijfswebsite / Zakelijke website laten maken”.

Bedrijfswebsite laten maken

Is je bedrijf klaar voor een professionele website? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden en geven je gratis tips en adviezen. Je kunt daarna altijd nog kiezen of je er iets mee wilt doen.