Professionele websites bouwen en ontwerpen op desktop

Websites voor bedrijven

Bedrijfswebsites, zakelijke websites en webshops naar wens verzorgd. Vanaf de basis perfect opgebouwd met een specialisatie in SEO en techniek. 

Dat is waar Marketing Spectrum jou graag mee helpt. Verder gaan dan de rest door met je mee te denken, online marketing advies te geven en service waar je verlegen van wordt.

Perfection is not attainable, but if we chase perfection we can catch excellence.

Websites voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap.

Unieke websites, speciaal voor jou ontworpen en gebouwd met jouw bedrijfsdoel als leidraad.

Vanaf het eerste gesprek begeleid door een online marketing specialist die jou helpt om de huidige en gewenste bedrijfssituatie in kaart te brengen. Dankzij specialisatie in SEO is jouw nieuwe website vanaf het basispakket perfect op orde.

Jouw nieuwe website straalt exact uit wat jij wil bereiken en doet wat jij nodig hebt. Websites van Marketing Spectrum worden kant en klaar opgeleverd. Je hebt er zelf geen werk meer aan na oplevering. Later zelf zaken toevoegen is geen probleem, maar een simpel belletje of mailtje is ook prima.

Laptop with project page open

het Doel van een bedrijfswebsite

Je website is de representatie van je bedrijf op het internet. Het is je digitale pand. Klanten komen naar je website, kijken wat je ze te bieden hebt en koppelen een gevoel aan de algemene indruk. Is dit het bedrijf waar ik zaken mee wil doen?

Het doel is om jouw bedrijf op de juiste manier te presenteren en je bezoekers te activeren. Te overtuigen dat ze bij jou moeten zijn. De unieke aspecten van je bedrijf, jouw aanpak en merk over te brengen.

Maar wat een website vooral moet doen, is je bedrijfsresultaat verhogen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Website laten maken door Marketing Spectrum

Niet enkel een websitebouwer maar ook gespecialiseerd in online marketing en bedrijfskunde. De focus ligt op jouw bedrijf qua doelen, marketing & design. Van de eerste gesprekken en de bouw van de website tot en met adviezen als de site online is. Daardoor ben je vanaf de start beter op weg.

Websites die snel en makkelijk te wijzigen zijn waardoor je kosten bespaart tijdens de hele lifecycle. Je website wordt strak onderhouden en is altijd up-to-date en veilig. Je krijgt nog ouderwetse service en kunt erop vertrouwen dat iedere stap kritisch overwogen is. Zowel voor, tijdens en nadat je site live is kun je aankloppen of krijg je updates over je prestaties. Wil je serieuze SEO stappen maken, weten hoe je website presteert of advies hoe je de resultaten kunt verhogen dan is een simpel belletje, appje of mailtje voldoende. Een vraag of even sparren over strategische bedrijfskeuzes is toch gewoon een leuk contactmoment? 

Wil je graag iets met spoed geregeld hebben? Wij ondernemers doen niet aan weekenden toch?

De werkwijze

01

Kennismaking & inzicht

Voorafgaand aan ontwerp en bouw maken we kennis. In dit oriënterend gesprek met jou en je bedrijf kijken we waar je staat en wat je wensen zijn. Ik adviseer je waar mogelijk om over bepaalde zaken na te denken. Samen brengen we in kaart hoe jouw nieuwe website zo veel mogelijk resultaat kan bieden. 

koffie notebook en laptop op tafel
Designer ontwerpt professionele website met stylus
02

Ontwerp & bouw

Vanuit je wensen, doelen en huisstijl starten we met het ontwerpen van de website. We brengen hierbij de ideeën, ontwerpen, wensen van en voor je doelgroep en online marketing samen.

Bij ieder ontwerp stel ik je op de hoogte en leg je ideeën voor. Zo is er continu ruimte om te kiezen, bij te sturen, overleggen en houden we koers op een perfect eindresultaat.

03

Livegang & ondersteuning

Alles wordt tot in de puntjes goed verzorgd. De website wordt volledig gevuld en gecontroleerd opgeleverd. Je hebt er dus geen werk meer aan na oplevering. Door de slimme manier van bouwen zijn wijzigingen eenvoudig, snel en vaak kosteloos door te voeren. 

Marketing Spectrum verzorgt alle onderhouds-, en hostingzaken. Van back-ups tot updates, zodat je zeker bent van een veilige, bereikbare & snelle website.

professionele websites - laptop met css code - Marketing Spectrum

Wat kost een zakelijke website gemiddeld?

Omdat de website naar jouw behoeftes en doelen gemaakt wordt, is er niet echt een gemiddelde. Althans, niet een waar je iets aan hebt. Als ik nu €5.000,- opnoem kan jouw website €2.500,- zijn of €9.000,-. Ieder project is uniek met bijbehorende functionaliteiten. Heb je er bijvoorbeeld een webshop bij? En is dat een standaard shop of eentje volledig op maat? Wie schrijft de teksten? Wil je dat de webshop volledig gevuld wordt opgeleverd met teksten, foto’s en specificaties? Of wil je dat zelf doen? Na een vrijblijvend intakegesprek van om en nabij een uur heb ik een helder beeld van wat je graag wil hebben, wilt bereiken en daarvoor nodig hebt. Vanuit dat gesprek krijg je een helder voorstel waarin alles duidelijk wordt. Over het algemeen ben je een stuk voordeliger uit omdat je niet hoeft mee te betalen aan andere kosten. Ook na oplevering zijn je kosten een stuk lager omdat deze in 90% van de gevallen eenvoudig door te voeren zijn. De doorlooptijd ligt tussen de 3 en 6 weken. En dan heb je een website die niet alleen op maat is, maar ook echt wat voor je bedrijf gaat doen. Samengevat; een professionele maatwerk website met zowel de basis SEO goed geïmplementeerd door een SEO specialist, bedrijfskundig & marketing advies, online marketing advies door een online specialist, custom ontwerp, fotobewerking en gemaakt zodat je ook echt leads en websitebezoek gaat krijgen kost bij Marketing Spectrum tussen de €2.500,- en €9.000,-. Weten wat je daar allemaal voor krijgt? Ik heb het voor je op een rij gezet in het artikel: ‘wat kost een website‘. Kijk voor een website van Marketing Spectrum onder de groep; “Bedrijfswebsite / Zakelijke website laten maken”.

Praten over jouw nieuwe website?

Of je nu een simpele bedrijfswebsite wilt laten maken of een uitgebreide website zoekt, ik ga de klus graag aan!

Stuur me een berichtje wie je bent en wat je wensen zijn. Dan kunnen we eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden.

Met wie ga je zaken doen?

Hi, ik ben Michaël,

Onder de merknaam Marketing Spectrum help ik ondernemers & bedrijven met websites & online marketing.

Voordat ik Marketing Spectrum startte werkte ik ruim 10 jaar als online marketing specialist voor grotere organisaties.

Ik zag hoe bedrijven voor kleine wijzigingen veel geld moesten betalen en hoe je met verschillende projectmanagers moest schakelen. Websitebureaus hadden weinig kennis van marketing en marketingbureaus weinig van websitebouw. Dat moest beter kunnen!

Ik ben trots op mijn eerlijke, authentieke en transparante communicatie naar jou als ondernemer. Zonder bijbedoelingen de markt op. Klikt het? Dan ga ik vol voor jouw resultaat.

5 sterren, voor minder doe ik het niet.

Michael Maximus - Online Marketing Specialist at Marketing Spectrum