Tablet with search data - representing SEO by Marketing Spectrum

SEO

SEO, of zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van de website, techniek, content en links voor een betere positie in de zoekmachines, wat resulteert in meer websitebezoeken.

Voor altijd meer websitebezoek

In het kort

Wat is SEO?

SEO omvat alles dat u kunt ondernemen om te zorgen dat zoekmachines uw website hoger in de zoekresultaten plaatsen dan de sites van uw concurrenten. En dat gaat veel verder dan zorgen dat een website de juiste keywords heeft en dat de titels kloppen. Dat de site zowel inhoudelijk als technisch in orde is, is wel de basis.

Close up figuring out data for online marketing strategy

Waarom seo verbeteren?

Zo’n 90% van de internetgebruikers komt niet verder dan de eerste pagina in Google. Als u met uw website op pagina 4 staat krijgt u amper een procent van het potentiële bezoek aan uw website. Minder bezoek resulteert in minder omzet.

Door uw SEO te verbeteren komt uw website hoger in de zoekresultaten. En dit levert u blijvend meer bezoekers op zonder dat u per bezoeker hoeft te betalen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

SEO laten verbeteren door Marketing Spectrum

Met een SEO-analyse, onderzoeken we de huidige staat van uw website. Zowel technisch als inhoudelijk. Met deze nulmeting bekijken we hoe de site presteert. We kijken naar de opmaak, structuur, inhoud, snelheid, concurrenten en maken verbeteringen inzichtelijk. Vanuit daar geven we u een SEO advies. Hierbij vertellen we u welke stappen u kunt nemen om uw SEO te verbeteren. 

SEO is een omvangrijk vakgebied waar u jaren aan kunt werken. Daarom geven we u een stappenplan met de hoogste prioriteiten. Ook voeren we zoekwoordonderzoeken uit. Hierbij onderzoeken we voor uw specifieke branche, dienst of product waarop mensen zoeken en waarop uw concurrenten inzetten. Met een SEO plan dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt verbeteren we uw SEO.

DE werkwijze

01

Nulmeting

Eerst maken we kennis met u en uw bedrijf. We kijken waar u staat, wat uw wensen zijn en waar u naartoe wilt. Met die informatie gaan we aan de slag en brengen we in kaart hoe we uw SEO gaan verbeteren.

Inzicht & kennis

koffie notebook en laptop op tafel
page full of graphs representing seo plan
02

SEO plan

Vanuit de nulmeting en gesprekken stellen we een SEO plan voor u op. Waar liggen de prioriteiten, waar moeten we de focus gaan leggen en wat volgt daarna?

Samen bekijken we wat u uit de technische en inhoudelijke planning uit wilt laten voeren en op welke termijn.

Plan opstellen

03

Uitvoeren en meten

SEO kan als eenmalig project tot lange termijn strategie. We verbeteren de volledige website op technisch gebied of we schrijven op vaste intervallen content voor u.

Resultaat meten we en we geven u management rapportages zodat u inzicht heeft in wat de inspanningen u opleveren.

Controle & uitvoering

Google ads on a laptop screen - COPYRIGHT MARKETING SPECTRUM

Contact over SEO

We horen graag wat uw vragen en wensen zijn rondom SEO en uw online aanwezigheid. 

Wat uw vraag ook is, u mag een goed advies verwachten.