Tablet with search data - representing SEO by Marketing Spectrum

SEO

SEO, of zoekmachine optimalisatie draait in essentie om het verbeteren van de website, content en links en zorgt voor een betere positie in de zoekmachines, wat resulteert in meer websitebezoeken.

Voor altijd meer websitebezoek

In het kort

Wat is SEO?

SEO omvat alles dat je kunt ondernemen om te zorgen dat zoekmachines jouw website hoger in de zoekresultaten plaatsen dan de sites van je concurrenten. En dat gaat veel verder dan zorgen dat een website de juiste keywords heeft en dat de titels kloppen. Dat de site zowel inhoudelijk als technisch in orde is, is wel de basis.

Close up figuring out data for online marketing strategy

Waarom seo verbeteren?

Zo’n 90% van de internetgebruikers komt niet verder dan de eerste pagina in Google. Als jij met jouw website op pagina 4 staat krijg je dus amper een procent van het potentiële bezoek aan jouw website. Minder bezoek resulteert in minder omzet.

Door jouw SEO te verbeteren komt jouw website hoger in de zoekresultaten. En dit levert je blijvend meer bezoekers op zonder dat je per bezoeker hoeft te betalen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

SEO laten verbeteren door Marketing Spectrum

Met een SEO-analyse, onderzoeken we de huidige staat van jouw website. Zowel technisch als inhoudelijk. Met deze nulmeting bekijken we hoe de site presteert. We kijken naar de opmaak, structuur, inhoud, snelheid, concurrenten en maken verbeteringen inzichtelijk. Vanuit daar geven we je een SEO advies. Hierbij vertellen we je welke stappen je kunt nemen om jouw SEO te verbeteren. 

SEO is een omvangrijk vakgebied waar je jaren aan kunt werken. Daarom geven we je een stappenplan met de hoogste prioriteiten. Ook voeren we zoekwoordonderzoeken uit. Hierbij onderzoeken we voor jouw specifieke branche, dienst of product waarop mensen zoeken en waarop jouw concurrenten inzetten. Met een SEO plan dat speciaal voor jou op maat wordt gemaakt kunnen we stapsgewijs jouw SEO verbeteren.

Onze werkwijze

01

Nulmeting

Eerst maken we kennis met jou en je bedrijf. We kijken waar je staat en wat je wensen zijn. We geven advies over SEO en we willen weten waar je naartoe wilt met je bedrijf.

Met die informatie gaan we aan de slag en brengen we in kaart hoe je ervoor staat op gebied van SEO.

Inzicht & kennis

koffie notebook en laptop op tafel
page full of graphs representing seo plan
02

SEO plan

Vanuit de nulmeting en gesprekken stellen we een SEO plan voor je op. Waar liggen de prioriteiten, waar moeten we de focus gaan leggen en wat volgt daarna?

Samen bekijken we wat jij uit de technische en inhoudelijke planning uit wil laten voeren en op welke termijn.

Plan opstellen

03

Uitvoeren en meten

SEO kan als eenmalig project tot lange termijn strategie. We verbeteren de volledige website op technisch gebied of we schrijven op vaste intervallen content voor je.

Resultaat meten we en we geven jou management rapportages zodat je inzicht hebt in wat de inspanningen je opleveren.

Controle & uitvoering

Google ads on a laptop screen - COPYRIGHT MARKETING SPECTRUM

Mogelijkheden bespreken

Een keer samen aan tafel om te praten over het verbeteren van SEO?

We maken graag eens vrijblijvend kennis met je!

Contact over SEO

We horen graag wat jouw vragen zijn over SEO en jouw online aanwezigheid. Voel je vrij en stuur ons een bericht.

Wat je vraag ook is, je mag een goed advies verwachten.