SEO resultaat x2 = bedrijfsresultaat x2

Blijvend.

SEO specialist.

“Ik wil beter vindbaar worden”, “Ik wil hoger komen in Google”, “Ik wil meer websitebezoekers krijgen”. 

Wensen die in vervulling komen met Search Engine Optimization. SEO is het verbeteren van de website, techniek, de content, opmaak en de links zodat je een betere positie krijgt in de zoekmachines waardoor je meer bezoekers op de je website krijgt. En dat is mijn vakgebied.

Goede content verdient structureel meer bezoek

Op één in Google

Vaak denken mensen dat ‘even wat SEO doen’ jouw website naar plaats één torpedeert. Maar zo simpel is het niet en jij wilt daar ook niet voor betalen. Als ik jouw SEO verbeter werk ik aan structureel meer websitebezoeken via zoekmachines. Daarbij onderzoek ik jouw concurrenten, de markt en maak een strategie waar we ons op gaan richten.

Dat brengt jou over de loop van een half tot een jaar meer bezoek via de zoekmachines. En brengt blijvend succes in de komende jaren.

Tablet with search data - representing SEO by Marketing Spectrum
Duckduckgo logo 2021
Bing logo 2020
google logo 2020

Waarom kiezen voor seo?

Zo’n 90% kijkt niet verder dan de eerste pagina in de zoekmachines. Als je website op pagina 4 staat krijg je nog geen procent van het potentiële bezoek aan je website. Minder bezoek = minder omzet.

Social media vraagt continu je aandacht. Iedere week 3x content posten, actief zijn voor je volgers. En stop je ermee dan ebt je effect snel weer weg. Adverteren werkt heel goed, totdat je de advertenties uitzet.

SEO levert blijvend meer bezoekers op. En als je ermee stopt; dan blijven die bezoeken komen. Daarom zie ik SEO als de belangrijkste vorm van online marketing. Een investering die zich blijft terugbetalen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

SEO laten verbeteren door Marketing Spectrum

Betere vindbaarheid en meer websitebezoek. Van het ‘soort bezoek’ dat ook écht bijdraagt aan je omzet. Dat doe ik door je website te analyseren en te verbeteren, je markt te onderzoeken en zoekwoordenonderzoek te doen. Samen met jou bepalen we de strategie die het beste bij jouw bedrijf past, analyseer de techniek, de content, opmaak en maak dit ‘SEO proof’ of herschrijf het in zijn geheel voor je.

Uiteraard meet ik de toename voor je en leg je dit met begrijpelijke management rapportages uit.

DE werkwijze

01

Nulmeting

Voordat ik start maak ik eerst graag kennis met jou en je bedrijf. Kijken waar je staat, wat je wensen zijn en waar je naartoe wilt. Met die informatie ga ik aan de slag en breng ik in kaart hoe we jouw SEO gaan verbeteren.

koffie notebook en laptop op tafel
Google ads on a laptop screen - COPYRIGHT MARKETING SPECTRUM
02

SEO plan

Vanuit de nulmeting en gesprekken stel ik een SEO plan voor je op. Waar liggen de prioriteiten, waar moet de focus liggen en wat zijn je mogelijkheden.

Samen bekijken we wat je uit de technische en inhoudelijke planning uit wilt laten voeren en op welke termijn.

03

Uitvoering en meten

SEO kan als eenmalig project tot lange termijn strategie. Het verbeteren van de website is altijd de basis. Als de techniek en opmaak niet goed zijn bouw je het verkeerd op. 

Resultaten krijg je in heldere management rapportages zodat je ziet wat de inspanningen opleveren.

page full of graphs representing seo plan

SEO laten verbeteren

Denk je erover om de SEO van jouw website eens onder de loep te laten nemen? Dan kijk ik graag eens mee.

Ik weet waar ik naar moet kijken en lever je dan meteen een quickscan van de site.