SEO uitbesteden aan bedrijf - resultaat van SEO op een laptop Marketing Spectrum

SEO laten controleren door onafhankelijk bureau

Is de SEO van jouw site wel zo goed gedaan als het zou moeten? De vaak wat vage wereld van SEO kent veel loze beloftes waar flink geld voor wordt gevraagd.

Dienstbaar en eerlijk zaken doen, met meetbare resultaten, dat is hoe het zou moeten zijn. Daarom controleren we het werk van jouw SEO bedrijf graag voor je. Onze bijdrage aan een transparantere markt.

Onze beloftes:

  • Geen vervelende belletjes.
  • Geen opdringerig gedoe.
  • Een serieuze check met professionele tools en bruikbaar advies.

SEO is een specialisatie

Meer websitebezoekers krijgen en meer resultaat halen uit jouw website & online marketing.
De basis hiervoor heet SEO, Search Engine Optimization. SEO is het verbeteren van de website qua techniek, snelheid, content, opmaak en links, zodat jouw website hoger komt in de zoekresultaten. Met als resultaat dat meer mensen op jouw website komen. Meer bezoek = meer leads & verkopen.

Maar dan moet het wel goed gedaan worden.

Goede content verdient structureel meer bezoek

Hoger in Google

SEO is voor veel mensen een wat vaag begrip. Soms horen we dat ‘even wat SEO doen’ de website naar plaats één brengt. Maar zo simpel is het niet. Gelukkig maar, anders stond je concurrent daar ook. SEO is iets waar je structureel aan moet werken. En bijna alles speelt mee.

Een goede website structuur, de opmaak, goede content, snelheid van de site, design, interne links, externe links, E-E-A-T (Experience, Expertise, Authoritativeness & Trust) en zo nog een hele waslijst.

Door lukraak wat pagina’s en teksten toe te voegen ga je weinig bereiken. En de bekende ‘local pages’ die veel ‘experts’ je adviseren werken goed – maar hebben ook een flink risico. Google ziet dit namelijk als ‘doorway pages‘ en dat is niet toegestaan. En kan dus leiden tot complete uitsluiting uit de zoekresultaten. Als je hiervan op de hoogte bent is dat prima natuurlijk.

Samengevat, moet SEO vanaf de basis goed zijn en passen bij de vraag van jouw klant.

Tablet with search data - representing SEO by Marketing Spectrum

Waarom kiezen voor seo?

Zo’n 90% van jouw mogelijke bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina in de zoekmachines. Als jouw website op pagina 4 staat krijg je nog geen procent van het potentiële bezoek aan je website. Minder bezoek = minder omzet.

Social media vraagt continu je aandacht. Iedere week 3x content posten, actief zijn voor je volgers. En stop je ermee dan ebt je effect snel weer weg. Adverteren werkt wel heel goed, daarom bieden we dat ook aan in jouw strategie.

SEO levert je structureel en voor (zeer) lange termijn meer bezoekers op. We beschrijven het dan ook wel als online vastgoed. Je investering levert je op de lange termijn winst en je verzamelt steeds meer vastgoed.

Als je stopt met SEO te verbeteren, dan blijven de bezoekers nog heel lang komen. Daarom zien wij SEO als een belangrijke vorm van online marketing. Een investering die zich blijft terugbetalen.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Laat jouw SEO verbeteren door Marketing Spectrum

In een notendop: Volledige uitvoering van SEO inclusief onderzoek wat voor jou de beste methode is. Het resultaat is meer relevant websitebezoek & een hogere omzet.

Dat doen we door jouw website te analyseren en verbeterpunten in kaart te brengen. Omdat wij zelf high-end websites maken weten we alles van de code en best practices.

Ook onderzoeken we jouw specifieke markt en onderzoeken we welke zoekwoorden voor jouw potentiële moneymakers zijn. Samen met jou bepalen we de strategie die het beste bij jouw bedrijf past, we analyseren de techniek, de content, opmaak en maken dit ‘SEO proof’.

Hoe verbeteren we seo?

Nulmeting

We starten met een kennismaking met jou en je bedrijf. We willen weten waar je staat, wat je doelen zijn en wat je doet. Met die informatie gaan we aan de slag en brengen in kaart hoe we jouw SEO gaan verbeteren.

koffie notebook en laptop op tafel
Google ads on a laptop screen - COPYRIGHT MARKETING SPECTRUM

SEO plan

Vanuit de nulmeting en kennismaking stellen we een SEO plan voor je op. Waar liggen de prioriteiten, waar moet de focus liggen en wat zijn de mogelijkheden.

Samen bekijken we wat je uit de technische en inhoudelijke planning uit wilt laten voeren en op welke termijn.

SEO werk en resultaat meten

We bieden SEO als eenmalig project en als terugkerende dienst. Het verbeteren van de website is altijd de basis. Als de techniek en opmaak niet goed zijn bouw je het verkeerd op. 

Wie kiest voor SEO met terugkerende werkzaamheden krijgt daar ook heldere rapportages bij, zodat je zelf inzicht hebt in wat de inspanningen voor je opleveren.

page full of graphs representing seo plan

SEO aanvragen of SEO bureau controleren

Interesse in onze SEO diensten? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

SEO controle
Naast SEO werk bieden we ook een eenmalige SEO controle aan. We onderzoeken je website en geven je onafhankelijk advies.

De kosten voor deze controle zijn € 170,- ex. btw.

Hiermee kunnen we je in veruit de meeste gevallen een beeld geven hoe jouw SEO bureau presteert. Je weet na onze controle dus of je dus beter met deze partij kunt stoppen – of dat ze het gewoon goed doen. Vaak kunnen we je hierbij meteen van advies voorzien op welke gebieden je de SEO kunt verbeteren.