SEO; zoekmachine optimalisatie

Wat is de échte positie van jouw website in Google? En is SEO van jouw site wel zo goed als je denkt? Met een gratis check van je site weet je het.

Gespecialiseerd in SEO

"Ik wil beter vindbaar worden", "Ik wil hoger komen in Google", "Ik wil meer websitebezoekers krijgen". 

Wat je zoekt heet SEO; zoekmachine optimalisatie. SEO is het verbeteren van de website qua techniek, snelheid, content, opmaak en links voor betere posities in de zoekmachines aan de hand van onderzoek, data en jarenlange ervaring. En dat is precies wat wij je kunnen bieden.

Goede content verdient structureel meer bezoek

Op één in Google

Misschien denk je dat ‘even wat SEO doen’ de website naar plaats één brengt. Maar zo simpel is het niet. Gelukkig maar, anders stond je concurrent daar ook. SEO is iets waar je structureel aan moet werken. En bijna alles speelt mee.

Een goede website structuur, de opmaak, goede content, snelheid van de site, design, interne links, externe links en zo nog een hele waslijst.

Door lukraak wat pagina’s en teksten toe te voegen ga je weinig bereiken. Vanaf de basis moet het goed zijn en passen bij de vraag van je klant. Daarom onderzoeken we je concurrenten, zoekwoorden, de markt en maken we een strategie waar we ons op gaan richten.

Tablet with search data - representing SEO by Marketing Spectrum

Waarom kiezen voor seo?

Zo’n 90% van jouw mogelijke bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina in de zoekmachines. Als jouw website op pagina 4 staat krijg je nog geen procent van het potentiële bezoek aan je website. Minder bezoek = minder omzet.

Social media vraagt continu je aandacht. Iedere week 3x content posten, actief zijn voor je volgers. En stop je ermee dan ebt je effect snel weer weg. Adverteren werkt heel goed, maar blijft geld kosten.

SEO levert blijvend meer bezoekers op. Als je ermee stopt; dan blijven die bezoeken nog heel lang komen. Daarom zien wij SEO als de belangrijkste vorm van online marketing. Een investering die zich blijft terugbetalen.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

SEO laten verbeteren door Marketing Spectrum

Betere vindbaarheid en meer websitebezoek. Van het ‘soort bezoek’ dat ook écht bijdraagt aan je omzet. Dat doen we door jouw website te analyseren en te verbeteren. Je markt te onderzoeken en zoekwoordonderzoek te doen. Samen met jou bepalen we de strategie die het beste bij jouw bedrijf past, we analyseren de techniek, de content, opmaak en maken dit ‘SEO proof’ of herschrijf het in zijn geheel voor je.

Uiteraard meten we de toename voor je en leg je dit met begrijpelijk uit.

DE werkwijze

Nulmeting

We starten met een kennismaking met jou en je bedrijf. We willen weten waar je staat, wat je doelen zijn en wat je doet. Met die informatie gaan we aan de slag en brengen in kaart hoe we jouw SEO gaan verbeteren.

koffie notebook en laptop op tafel
Google ads on a laptop screen - COPYRIGHT MARKETING SPECTRUM

SEO plan

Vanuit de nulmeting en kennismaking stellen we een SEO plan voor je op. Waar liggen de prioriteiten, waar moet de focus liggen en wat zijn de mogelijkheden.

Samen bekijken we wat je uit de technische en inhoudelijke planning uit wilt laten voeren en op welke termijn.

SEO werk en resultaat meten

We bieden SEO als eenmalig project en als terugkerende dienst. Het verbeteren van de website is altijd de basis. Als de techniek en opmaak niet goed zijn bouw je het verkeerd op. 

Wie kiest voor SEO met terugkerende werkzaamheden krijgt daar ook heldere rapportages bij, zodat je zelf inzicht hebt in wat de inspanningen voor je opleveren.

page full of graphs representing seo plan

Gratis SEO check

Weten hoe jouw SEO ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO check aan door onze SEO specialist. We voeren een vrijblijvende scan uit van je website en geven je inzicht hoe je ervoor staat.