Profashionals

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar wij het voor doen. Ons werk draait om jouw resultaat en dat nemen wij heel serieus. 

We laten je graag het project van Profashionals zien.

Partner in bedrijfskleding

3 waiters in clothing from pro-fashionals

De opdracht

Profashionals benaderde Marketing Spectrum omdat de website die ze hadden niet meer aansloot bij het niveau waar ze inmiddels naartoe waren gegroeid.

Vanuit een persoonlijk gesprek hebben we achterhaald wat de wensen van Profashionals waren en wat hen uniek maakt.

Profashionals biedt niet alleen bedrijfskleding, maar verzorgt alles rondom de bedrijfskleding. In de afgelopen jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een grote speler die bedrijven toch een persoonlijke benadering blijft geven.

De uitdaging lag dan ook in het overbrengen van de combinatie van het grote aanbod en de professionaliteit met toch de persoonlijke benadering.

Nieuwe website

Na de gesprekken en onderzoeken is Marketing Spectrum gestart met de eerste designs. In de eerste designrondes zijn we gaan werken vanuit ons beeld op Profashionals.

Profashionals zelf werkte voornamelijk vanuit gevoel. De uitdaging was dan ook om het gevoel te vertalen naar een ontwerp dat goed aansloot.

Wij maakten dankzij een intensieve samenwerking voor Profashionals een volledig nieuwe responsive website. Een website die aansluit bij het gevoel dat zij uit willen stralen. 

Door zachte randen en zachte kleuren te gebruiken is de ‘zachte hand’ voelbaar. Zelfs bij de stoere werkkleding die geschikt is voor het ruigere werk. Om het gevoel over te brengen is gebruik gemaakt van groot beeldmateriaal en diverse video’s.

Pro-fashionals.nl clothes for retail industry
Pro-fashionals.nl mobiel view

Resultaten

Het algehele doel van Profashionals was om een website te laten maken die de professionaliteit van het bedrijf weerspiegelde, in combinatie met een ‘zachte hand’. Daarnaast moesten de verschillende facetten goed belicht worden. Een duidelijke navigatie, kleurgebruik en het ‘totaalgevoel’ waren aspecten die terug moesten komen.

Wie de site bezoekt mag zelf beoordelen of ons dat gelukt is. Wij zijn niet alleen trots op het resultaat, maar vooral op het kunnen vertalen van alle wensen van Profashionals naar een website waar zij zelf enorm trots op zijn.

Onderaan de streep is dat waar wij onze voldoening halen.

Profashionals bekijken

Neem zelf een kijkje op de site van Profashionals.

Naast dat we natuurlijk ons werk graag laten zien, kunnen we door onze diepteduik in het bedrijf, Profashionals vol vertrouwen aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar (maatwerk) bedrijfskleding.

Judith van den Cruijsem 200
5/5

Judith van den Cruijsem

Eigenaresse Profashionals

Beoordeling door Profashionals

Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eindresultaat een sprankelende nieuwe website!

Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze (toch wel wat complexe) materie en het kunnen vertalen van onze ‘hersenspinsels’ in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef.

Michaël, super bedankt!