Profashionals

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar het om draait. Mijn werk draait om jouw resultaat en dat neem ik heel serieus.

Op deze pagina vind je de projecten van enkele klanten.

Partner in bedrijfskleding

3 waiters in clothing from pro-fashionals

De opdracht

Profashionals benaderde Marketing Spectrum omdat de website die ze hadden niet meer aansloot bij het niveau waar ze inmiddels naartoe waren gegroeid.

Vanuit een persoonlijk gesprek hebben we achterhaald wat de wensen van Profashionals waren en wat ze uniek maakt.

Profashionals biedt niet alleen bedrijfskleding, maar verzorgt alles rondom de bedrijfskleding. In de afgelopen jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een grote speler die bedrijven toch een persoonlijke benadering blijft geven.

De uitdaging lag dan ook in het overbrengen van de combinatie van het grote aanbod en de professionaliteit met toch de persoonlijke benadering.

Nieuwe website

Na de gesprekken en onderzoeken zijn we gestart met de eerste designs. In de eerste designrondes ben ik gaan werken vanuit mijn beeld op Profashionals.

Profashionals zelf werkte voornamelijk vanuit gevoel. De uitdaging was dan ook om het gevoel te vertalen naar een ontwerp dat goed aansloot.

Zo creëerden we dankzij de intensieve samenwerking een volledig nieuwe responsive website. Een website die aansluit bij het gevoel dat ze uit willen stralen. 

Door zachte randen en zachte kleuren te gebruiken is de ‘zachte hand’ voelbaar. Zelfs bij de stoere werkkleding die geschikt is voor het ruigere werk. Om het gevoel over te brengen is gebruik gemaakt van groot beeldmateriaal en diverse video’s.

Pro-fashionals.nl clothes for retail industry
Pro-fashionals.nl mobiel view

Resultaten

Het algehele doel van Profashionals was om een website te laten maken die de professionaliteit van het bedrijf weerspiegelde, in combinatie met een ‘zachte hand’. Daarnaast moesten de verschillende facetten goed belicht worden. Een duidelijke navigatie, kleurgebruik en het ’totaalgevoel’ waren aspecten die terug moesten komen.

Wie de site bezoekt mag zelf beoordelen of dat gelukt is. Vooral de blijdschap van Profashionals zelf over de website maakt het voor mij een zeer geslaagd project.

Onderaan de streep is dat waar ik mijn voldoening uit haal.

Profashionals bekijken

Naast dat ik graag mijn projecten laat zien, kan ik door de diepteduik in het bedrijf, Profashionals vol vertrouwen aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar (maatwerk) bedrijfskleding.

Judith van den Cruijsem 200
5/5

Judith van den Cruijsem

Eigenaresse Profashionals

Beoordeling door Profashionals

Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eindresultaat een sprankelende nieuwe website!

Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze (toch wel wat complexe) materie en het kunnen vertalen van onze ‘hersenspinsels’ in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef.

Michaël, super bedankt!