Maco Design

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar het om draait. Mijn werk draait om jouw resultaat en dat neem ik heel serieus.

Op deze pagina vind je de projecten van enkele klanten.

De specialist in stalen deuren

Stalen schuifdeuren

De opdracht

Maco Design wilde graag de SEO verbeteren. Ze waren er al even mee bezig. Zo was bijvoorbeeld een bureau al geruime tijd bezig met linkbuilding.

De initiële opdracht van Maco Design was een SEO onderzoek.
Eerst hebben we besproken waar Maco Design stond, en waar ze naartoe wilden.

Met deze informatie en een grondige SEO analyse werd duidelijk dat de huidige website niet voldeed en niet meer aansloot bij de doelen die Maco Design had.

Nieuwe website

Omdat de website niet meer voldeed aan de wensen van Maco Design, was de vraag of enkel verbeteren van SEO de beste aanpak was.

Daarom maakte we een nieuwe volledig responsive website, welke vanaf de basis is voorzien van zoekmachine optimalisatie & aansluit bij de bedrijfsdoelen. 

Ook is op de nieuwe website direct duidelijk dat Maco Design specialist in stalen deuren is. Onder andere aan de hand van duidelijke grote foto’s en een duidelijke focus aan te brengen.

Maco design afbramen van tafelpoot
Telefoon met configurator Maco Design

Resultaat

Een van de wensen was een product configurator.
Hiermee kunnen bezoekers snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor de stalen deur van hun wensen.

Zowel in bezoekers als in aanvragen zijn de resultaten fors gestegen. 

Dat is natuurlijk ook te danken aan het product van Maco Design zelf.

Maco Design bekijken

Naast dat ik natuurlijk graag mijn projecten laten zien, raad ik Maco Design vol vertrouwen aan als je op zoek bent naar een stalen deur of meubels met staal voor in huis of in de tuin.

5/5

Marcel Couwenberg

Directeur Maco Design

Beoordeling door Maco Design

Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken.

De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz..
Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking met Marketing Spectrum en onze nieuwe website!!