Maco Design

Eind 2022 mochten we de nieuwe site van Maco Design lanceren. Maco Design is al jaren gespecialiseerd in high-end stalen deuren en interieuritems.

Maco Design is fors gegroeid, de nieuwe site moest het bedrijf dat ze geworden zijn reflecteren en de mogelijkheden goed laten zien. We hebben de complete website herbouwd. Met de nieuwste website technieken is de site zowel perfect geoptimaliseerd op gebied van on-page SEO als laadsnelheid.

De specialist in stalen deuren

Stalen schuifdeuren

De opdracht

Hoewel we zo’n 4 jaar geleden de eerste site van Maco Design mochten redesignen staat de techniek in de wereld van websites niet stil. En Maco Design zelf ook niet!

De afgelopen jaren zijn beide bedrijven flink geprofessionaliseerd. Maco Design doordat ze met het eerste redesign goed door konden groeien naar hun nieuwe pand. 

Marketing Spectrum door 4 jaar lang te focussen op de nieuwste technieken op gebied van de bouw van websites en online marketing, met een uitbreiding van het portfolio en bijhorende ervaringen.

Maco Design was onze eerste klant toen we startte. Dat vertrouwen wilde we nu dubbel en dwars teruggeven.

2x een nieuwe website

De vorige site was na 4 jaar toch wel verouderd. Online gaat alles 2x zo snel. Oude technieken konden beter, nieuwe technieken die toen nog niet bestonden konden nu worden toegepast. 

Omdat Maco Design inmiddels fors meer kennis, projecten, ervaring en foto’s beschikbaar had was het een feest om de site te maken. 

Zoals eerder aangegeven, het vertrouwen dat we kregen toen we Marketing Spectrum startte wilde we teruggeven. Op de site zijn kosten noch moeite bespaart. Het is dan ook echt een paradepaardje geworden van wat Marketing Spectrum kan bieden. Samen met veel nieuwe teksten – geschreven voor de klant maar met SEO in het achterhoofd is de site klaar voor de komende jaren groei. 

Maco Design bekijken

Maco Design is nu een tastbaar voorbeeld van wat Marketing Spectrum kan. Doordat we al 2 jaar overvolle agenda’s mogen houden is de site van Marketing Spectrum zelf toch wel aan het dateren. (Bij de timmerman staat de tafel scheef). Onze focus ligt bij de klanten – benieuwd wat Marketing Spectrum voor jou zou kunnen maken? 

Kijk maar eens bij Maco Design!

Maco-Design-stalen-deuren-Veldhoven-Bedrijfspand-buitenzijde
5/5

Marcel Couwenberg

Directeur Maco Design

Beoordeling door Maco Design

Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken.

De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz..
Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking met Marketing Spectrum en onze nieuwe website!!