Laminaat tot Visgraat

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar wij het voor doen. Ons werk draait om jouw resultaat en dat nemen wij heel serieus. 

We laten je graag het project van Laminaat tot Visgraat zien.

De online vloerenwinkel

Laminaattotvisgraat.nl - leggen visgraat parket

De opdracht

Meesterparketteur Mark van den Berg kwam in contact met ons en vroeg ons naar de mogelijkheden voor een nieuw concept.

Niet zomaar een webshop waar vloeren verkocht worden, maar een online vloerenwinkel in een markt die best wel wat concurrentie kent.

We zijn voor Laminaat tot Visgraat begonnen met een onderzoek naar de markt. En ontwikkelde vanuit hier een concept, dat we in fases konden bouwen en uitrollen.

Het eerste deel bestond uit een moderne webshop, met een vloerencalculator.

Het concept

Omdat er nogal wat webshops zijn die vloeren verkopen, zijn wij gaan kijken waar Mark en zijn team nou echt goed in zijn.

De webshop is voorzien van veel contactmogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld whatsapp en livechat.

Direct bij het kopen van een vloer, kunnen mensen kiezen voor de legservice door eigen meesterparketteurs.

Weten klanten het nog niet, dan kunnen ze eerst uitgebreid advies vragen, net zoals in een echte winkel. Zo kunnen mensen zelfs een thuisafspraak maken om de keuzes precies af te stemmen op de rest van de woning of het pand.

Laminaat tot visgraat - vloer leggen
Mobiele telefoon met website laminaattotvisgraat

Resultaten

Als een online webwinkel zelfs op zaterdagavond om 23.00u met klanten in gesprek is weet je dat het wel goed zit.

De fysieke winkel is al even gesloten, en alles gebeurt nu via internet. De verkopen vinden online plaats, en klanten waarderen de webshop en het contact.

Omdat dit een webshop/website is waarbij er veel concurrentie is én er nog vervolgfases gepland staan, kunnen we nog niet teveel uitweiden over de daadwerkelijke resultaten. 

Wel mogen we zeggen dat het concept nu al geslaagd is!

Laminaat tot Visgraat bekijken

Naast dat we natuurlijk ons werk graag laten zien, raden wij Laminaat tot Visgraat aan voor je volgende vloer.

Niet meer naar de winkel, maar de juiste vloer via internet en/of bij jou thuis uitzoeken. Een online vloerenwinkel die klaar is voor de toekomst.

mark vd berg - laminaattotvisgraat
5/5

Mark van den Berg

Laminaat tot Visgraat

Beoordeling door Laminaat tot Visgraat

Met mijn idee ging ik naar Marketing Spectrum, omdat de eigenaar lang geleden ook mijn normale website had gebouwd was dat eigenlijk vanzelfsprekend. De grootste uitdaging was om het gebeuren achter de schermen goed te laten verlopen, en dan bedoel ik vindbaarheid etc.. Dat is buitengewoon goed gegaan en er wordt nog steeds hard aan gewerkt met resultaat.

Tijdens het bouwproces van de online winkel was er veel snelle communicatie. Elke keer werden we verrast met de dingen die Marketing Spectrum maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie van Marketing Spectrum maken onze webwinkel nu een goed succes.