image of responsive website Avalon Parket made by Marketing Spectrum

Projecten

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar wij het voor doen. Ons werk draait om jouw resultaat en dat nemen wij heel serieus. 

We laten je graag de projecten van enkele klanten van ons zien.

How you do anything is how you do everything

Maco Design

Bedrijfswebsite met webshop

Maco-Design.nl is specialist in stalen deuren. Vanuit een uitgebreide website-, en SEO-analyse, mochten we deze succesvolle website & webshop ontwikkelen.

Profashionals

Bedrijfswebsite

Voor Profashionals mochten wij deze maatwerk website from scratch ontwerpen. “Maak een ontwerp dat aansluit bij onze professionaliteit en persoonlijke aanpak’.

Laminaat tot visgraat

Webshop met bedrijfspagina's

De parketteurs van Laminaattotvisgraat.nl hebben hun winkel gesloten. Ze zijn volledig over naar een online vloerenwinkel. Wij realiseerden de webshop & mogen de online marketing verzorgen.

Legtvast B.V. Juristen

One-pager bedrijfswebsite

Legtvast BV juristen wilde een nieuwe website. Maar de gemiddelde juristen en advocaten websites lijken zo op elkaar. Dat moest anders. Voor Legtvast juristen mochten we daarom een gave one-pager ontwikkelen.

Laurentius Classics

Bedrijfswebsite + Webshop

Laurentius Classics specialiseert zich in de klassieke items zoals boten, auto’s, bussen en mancave items. De wens voor de website was om het gevoel van de classics te vangen maar toch uitnodigend te maken voor bezoekers om contact op te nemen.

Avalon Parket

Bedrijfswebsite

De website van Avalon Parket was behoorlijk verouderd en trok als gevolg de doelgroep niet meer aan. Hoewel de eigenaar ‘m nog zelf nog wel mooi vond, vertrouwde hij ons teksten, design en logo toe. Met enige trots nodigen we je uit de site van Avalon Parket zelf te bekijken.

SmartLetting

Bedrijfswebsite & Unieke verhuur producten

Altijd leuk als bestaande klanten terugkomen. Voor Beheering Onroerend Goed BV. mocht Marketing Spectrum samen een nieuw merk opzetten en ontwerpen. Smart Letting is een uniek concept voor verhuurders. Voor dit nieuwe merk mochten we alles ontwerpen. Met de splinternieuwe techniek van GF met Mollie hebben we het mogelijk gemaakt iDeal te laten lopen via bestelformulieren. Snellere website, custom bestelproces, minder check-out stappen, custom PDF facturen en alles flexibel voor de toekomst.