Maco Design Stalen deuren veldhoven - Website by Marketing Spectrum

Projecten

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar we het voor doen. Ons werk draait om jouw resultaat en dat nemen we heel serieus. 

Op deze pagina vind je de projecten van enkele klanten.

Klanten die oprecht tevreden zijn en goede bedrijfsresultaten.
Dat is waar wij het voor doen!

5/5

Vloeren advies & expertiseburo van den Berg

Voor de derde keer (!) mocht ik aan de slag voor een grote naam in de wereld van parket, laminaat en PVC: Mark van den Berg. Mark is al zo’n 20 jaar parketteur en is de hele wereld over gereisd om vloeren te leggen. Van resorts en vliegvelden tot beroemdheden en normale woningen. 

Helaas heeft dat ook zijn tol geëist van zijn knieën. Toen hij mij vroeg of ik hem wilde helpen met het opzetten van een nieuw bedrijf waar hij wel zijn vloer expertise kon inzetten zonder vloeren te leggen – maar door mensen te helpen als onafhankelijk vloerschade expert, adviseur voor nieuwe vloeren en problemen met bestaande vloeren ging ik dan ook all-in voor ‘m. 

Naast development, (logo) design en (seo) copywriting durfde hij het aan om AI toe te passen in de site. Die was ook nieuw voor ons. Nog een hele uitdaging om alles consistent te krijgen maar wel met een heel gaaf eindresultaat. Naast een goede vloerexpert, nu ook de gaafste website in zijn branche.

Elektro Service Eindhoven

Elektro Service Eindhoven is de Elektricien voor Eindhoven e.o. Bijna alles wat elektrisch is kunnen ze maken. Ze zijn de grootste (en best beoordeelde!) uit de regio voor o.a. groepenkasten, laadpaal voor thuis en bedrijf, zonnepanelen, warmtepomp en airconditioning.

Toen ze me benaderde met de wens om een nieuwe website te bouwen die de specialisaties en de professionaliteit onderstreepte en direct beter zou scoren op gebied van SEO bouwde we de site en hebben deze door de tijd heen steeds verder uitgebouwd. Met een serieuze groei als resultaat.

SMK Logistics

Transportbedrijf Eindhoven

Voor SMK Logistics, een van de grootste vrachtwagen transportbedrijven uit de regio Eindhoven mocht Marketing Spectrum de nieuwe site realiseren. 

Deze site mocht weer gemaakt worden zoals wij er goed in zijn; from scratch met minimale tijd van de eigenaren zelf – terwijl er nog nagenoeg niks was. 

Van teksten en design tot SEO optimalisatie en van foto- en videobewerking tot de development zelf. Deze site is gemaakt met ons nieuwe software systeem waarmee we veel meer controle hebben over de bouw, betere code-output realiseren en daarmee betere resultaten kunnen behalen. 

Prachtig om voor zulke mooie bedrijven te mogen werken!

Premium build

Server-Fuel

White box servers, IT hardware leverancier & system integrator

Voor Server-Fuel mochten we deze nieuwe website maken. Server-Fuel is een van de grootste system integrators in de benelux en leverancier van whitebox servers en enterprise IT hardware. Als OEM partner van alle grote hardware producenten waren ze hun oude website meer dan ontgroeid.

We kregen de prachtige opdracht om de nieuwe site van scratch te maken die zowel qua design, content (die wij mochten creëren en schrijven in twee talen) als SEO op het gewenste hoge niveau was. Naast veel nieuwe kennis over ieder type server dat binnen grote organisaties, hostingpartijen & datacenters gebruikt kan worden – hebben we een online presence geleverd passend bij een topniveau IT hardware leverancier. Voor onszelf ook echt wel een prestigeproject om te laten zien wat we kunnen als full service website  & online marketing bureau.

Direct na deze build zijn we aangesteld als online marketing bureau voor de verdere groei van Server-Fuel. Iets wat de klanttevredenheid natuurlijk onderstreept, maar ook een samenwerking waar we natuurlijk apetrots op zijn! 

Premium build

Afbouwbedrijf Megaleio

Afbouw, verbouw en aannemer voor particulier & bedrijf

Megaleio afbouw realiseert de afbouw en verbouw voor woningen en bedrijven met een specialisatie is bijzondere elementen zoals design plafonds, lichtkoven, cinewalls, 3D wanden met verlichting, feature walls maar ook complete renovaties voor bijvoorbeeld badkamer, woonkamer of kinderkamers

Megaleio afbouw is uniek in zijn soort, omdat het een afbouwbedrijf is dat zowel voor particulieren als zakelijke klanten kleine klussen tot complete renovaties kan verzorgen. Zo heeft de klant dus maar 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in woning, bedrijfspand, restaurant tot hotels aan toe. 

Megaleio is een ‘work in progress’ omdat we via een meerjarige samenwerking de site continu zullen blijven updaten. Een prachtproject om te doen, sterke eerlijke ondernemers die het oppakken en een concept dat zomaar eens enorm kan gaan worden.

Keukenkast-wrappen.nl

De wrappers van Keukenkast-wrappen.nl hebben zich gespecialiseerd in het wrappen van keukens en interieur. Van meubels tot kozijnen wrappen. De hoge kwaliteit die ze leveren zorgt voor een strakke afwerking en voor 10 jaar goed. Wij zijn overtuigd! Deze toffe website mochten we vanaf 0 bedenken, schrijven en ontwerpen. Met o.a. een offerte aanvraag systeem bestaande uit verschillende pagina’s met conditional logic is het speels geheel geworden waar toch de professionaliteit goed in naar voren komt.

Keukenkast wrappen is in korte tijd gegroeid naar een compleet team van wrappers en Nederlands grootste keukenwrap bedrijf met de ene na de andere 5 sterren review en een groot instagram account. Prachtig!

Premium build

Maco Design

Stalen deuren & exclusief staaldesign

Maco Design Veldhoven, specialist in stalen deuren en exclusief staaldesign. Na bijna 4 jaar mochten we de site die we toen maakten opnieuw aanpakken. Dit keer groots.

Maco Design is de afgelopen jaren enorm gegroeid, we zijn dan ook erg trots dat we al 4 jaar als website & online marketing partner hieraan mogen bijdragen.

Het resultaat is een high-end website die past bij de high-end staalproducten die Maco Design maakt. Van stalen scharnierdeuren tot taatsdeuren en van stalen schuifdeuren tot exclusieve balustrades en trappen. Absoluut een bezoek waard.

Profinancials

Profinancials is een boekhoud-, belastingadvies en administratiekantoor in Eindhoven waar Marketing Spectrum zelf ook bij aangesloten is. De dienstverlening die we ervaren bij Profinancials kwam niet tot uiting in de website. We gunde ze meer, en wisten dat het beter kon. Daarom mochten we een geheel nieuwe, tweetalige website ontwerpen met een strategisch voortraject. De nieuwe website bereikt nu de juiste mensen en zorgt dat klanten ze nu wel weten te vinden. In de tijd dat we met ze mogen werken zijn ze uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde, best beoordeelde én grootste belastingadviseur voor expats.

Enorm gaaf om daaraan bij te mogen dragen!

FABRIQ-S

Voor FABRIQ-S mochten we een nieuwe website ontwikkelen. FABRIQ-S beschikt over een fabriekshal met o.a. een lasersnijder voor staal waarmee ze alles kunnen maken dat van staal is waarbij de focus ligt op design objecten van staal en stalen trapleuningen op maat.

We ontwikkelden deze website én webshop. Maar de aandacht moest ook liggen op alles wat ze daaromheen doen; stalen deuren, stalen trapleuningen en cortenstaal.

Premium build

Smart Letting

Bedrijfswebsite verhuur woningen

Smart Letting biedt woningbeleggers één aanspreekpunt voor vastgoed beleggingen in Nederland. Woningbeleggers worden ondersteund bij verhuur, aankoop en de juridische ondersteuning voor een eerlijke prijs. Daar houden we van.

Nadat we enkele jaren geleden het merk mochten opzetten en ontwerpen mochten we in 2022 een nieuwe website maken. Passend bij waar Smart Letting naartoe was gegroeid. Met een snelle website belangrijk voor SEO, geheel nieuw ontwerp, custom bestelproces en een goed lopende lead generatie zijn we de volgende fase ingegaan.

Premium build

Christiaan Administratie & Advies

Christiaan Administratie & Advies is een boekhouder en belastingadviseur uit Almere. Naast boekhouding bieden ze hulp op ieder gebied van belastingen voor zowel particulier als bedrijf. Ze hebben daarbij twee bijzondere specialisaties als boekhouder voor de bouw en expat tax advisor

De opdracht was om vanuit niets een tweetalige professionele website te bouwen met een zakelijke en professionele uitstraling. Maar geen standaard boekhouderwebsite. We verzorgden het gehele traject. Van ontwerp tot uitvoering, de teksten, vertalingen en SEO werk. Een flinke klus. Maar belangrijker, een 100% tevreden klant!

Multi Energy Solutions

Multi Energy Solutions is een goed voorbeeld van het type  bedrijf dat wij perfect kunnen helpen. Een (snel)groeiend bedrijf in grote projecten, dat te weinig passende aanvragen via de vorige website kreeg. Door de drukte verzorgden we de fotografie, het ontwerp, de volledige copywriting tot en met SEO & SEO onderzoek. Multi Energy Solutions zelf was minimale tijd kwijt zodat ze op volle toeren door konden met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen en aircosystemen

Dakdekkersbedrijf Le Ruet

Dakdekkersbedrijf Le Ruet is een dakdekkersbedrijf voor de grote regio Eindhoven en Tilburg, gespecialiseerd in vervangen van plat dak, dak lekkage en zinkwerken. We mochten de site van ontwerp tot copywriting verzorgen. 

We kwamen er ook achter dat je als dakdekker flink wat concurrentie hebt online. Naast het uitwerken van alle diensten die Dakdekkersbedrijf Le Ruet aanbiedt en onpage SEO van de site, hebben we daarom verschillende campagnes met Google Ads opgezet en verzorgen we ongoing SEO, onder andere voor de gratis dakinspectie en om een offerte aan te vragen voor dakwerken.

Tenant Huurwoningen

Tenant Huurwoningen brengt  huurders en verhuurders in Eindhoven e.o. bij elkaar. Met hun unieke concept ‘woning verhuren binnen 10 werkdagen‘ gaan ze voor een persoonlijke aanpak. Daarom was de wens dat het webdesign anders zijn dan standaard. Tenant moet meerdere  werkgebieden aanspreken, verhuurders, huurders, expat housing in Eindhoven, bedrijven en particulieren in zowel Nederlands als Engels. Voor deze website mochten we zowel design, teksten in NL en ENG en SEO verzorgen, zodat de klant zo min mogelijk tijd hoefde te besteden.

Avalon Parket

Bedrijfswebsite vloeren

De website van Avalon Parket was behoorlijk verouderd en trok als gevolg de doelgroep niet meer aan. Hoewel de eigenaar ‘m nog zelf nog wel mooi vond, vertrouwde hij mij het redesign toe met nieuwe teksten, designs en zelfs het logo. Ben je toe aan een nieuwe houten vloer? Kijk dan zeker even bij: Avalon Parket.

Laminaat tot visgraat

Webshop voor vloeren

De parketteurs van Avalon Parket hebben naast de bedrijfswebsite ook een webshop in vloeren: Laminaattotvisgraat.nl. Ze zijn volledig over naar een online vloerenwinkel. 

Legtvast B.V. Juristen

One-pager bedrijfswebsite juridisch

Legtvast BV juristen wilde een nieuwe website. Maar de gemiddelde juristen en advocaten websites lijken zo op elkaar. Dat moest anders. Daarom heeft Legtvast juristen nu deze gave one-pager.

Profashionals

Bedrijfswebsite voor bedrijfskleding

Voor Profashionals mocht ik deze maatwerk website ontwerpen. “Maak een ontwerp dat aansluit bij onze professionaliteit en persoonlijke aanpak’.