image of responsive website Avalon Parket made by Marketing Spectrum

Projecten

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar ik het voor doe. Mijn werk draait om jouw resultaat en dat neem ik heel serieus. 

Op deze pagina vind je de projecten van enkele klanten.

How you do anything is how you do everything

Profinancials

Bedrijfswebsite boekhouders & fiscaal adviseurs

Profinancials is een boekhoud-, en administratiekantoor in Eindhoven en Amsterdam waar Marketing Spectrum zelf ook bij aangesloten is. De dienstverlening die ik ervaar bij Profinancials kwam niet tot uiting in de website. Ik gunde ze meer, en wist dat het beter kon. Daarom mocht ik een geheel nieuwe, tweetalige website ontwerpen met een strategisch voortraject. De nieuwe website bereikt nu de juiste mensen en heeft in een half jaar meer aanvragen opgeleverd dan de gehele looptijd van hun vorige website. Daar doe ik ‘t voor!

Avalon Parket

Bedrijfswebsite vloeren

De website van Avalon Parket was behoorlijk verouderd en trok als gevolg de doelgroep niet meer aan. Hoewel de eigenaar ‘m nog zelf nog wel mooi vond, vertrouwde hij mij het redesign toe met nieuwe teksten, designs en zelfs het logo. Met enige trots: Avalon Parket.

SmartLetting

Bedrijfswebsite verhuur woningen

Altijd leuk als bestaande klanten terugkomen. Voor Beheering Onroerend Goed BV. mocht Marketing Spectrum samen een nieuw merk opzetten en ontwerpen. Smart Letting is een uniek concept voor verhuurders. Met de nieuwste techniek van GF met Mollie, een snelle website, custom bestelproces, minder check-out stappen, custom PDF facturen en een huurprijs indicatie tool zijn we goed begonnen!

Maco Design

Bedrijfswebsite & Webshop Stalen deuren

Maco-Design.nl is specialist in stalen deuren. Na een uitgebreide website-, en SEO-analyse mocht ik deze succesvolle website & webshop ontwikkelen.

Laminaat tot visgraat

Webshop voor vloeren

De parketteurs van Laminaattotvisgraat.nl hebben hun winkel gesloten. Ze zijn volledig over naar een online vloerenwinkel. Naast de webshop en website zetten we samen in op online marketing.

Legtvast B.V. Juristen

One-pager bedrijfswebsite juridisch

Legtvast BV juristen wilde een nieuwe website. Maar de gemiddelde juristen en advocaten websites lijken zo op elkaar. Dat moest anders. Daarom heeft Legtvast juristen nu deze gave one-pager.

Laurentius Classics

Bedrijfswebsite & webshop classic items

Laurentius Classics specialiseert zich in de klassieke items zoals boten, auto’s, bussen en mancave items. De wens voor de website was om het gevoel van de classics te vangen maar toch uitnodigend te maken voor bezoekers om contact op te nemen.

Profashionals

Bedrijfswebsite voor bedrijfskleding

Voor Profashionals mocht ik deze maatwerk website ontwerpen. “Maak een ontwerp dat aansluit bij onze professionaliteit en persoonlijke aanpak’.