image of responsive website Avalon Parket made by Marketing Spectrum

Projecten

Goede resultaten en klanten die oprecht blij zijn. Dat is waar we het voor doen. Ons werk draait om jouw resultaat en dat nemen we heel serieus. 

Op deze pagina vind je de projecten van enkele klanten.

Maximale inspanning voor iedere klant en ieder project.

De wrappers van Keukenkast-wrappen.nl hebben zich gespecialiseerd in het wrappen van keukens en interieur. Van meubels tot de kozijnen. De hoge kwaliteit die ze leveren zorgt voor een strakke afwerking en voor 10 jaar goed. Wij zijn overtuigd! Deze toffe website mochten we vanaf 0 bedenken, schrijven en ontwerpen. Met o.a. een offerte aanvraag systeem bestaande uit verschillende pagina’s met conditional logic is het speels geheel geworden waar toch de professionaliteit goed in naar voren komt.

Elektro Service Eindhoven

Elektro Service Eindhoven is de Elektricien voor Eindhoven e.o. Met de specialisatie in groepenkasten, laadpalen en zonnepanelen was het bedrijf sneller gegroeid dan de vorige website. Toe aan de volgende stap benaderde ze ons met de wens om een nieuwe website te bouwen die de specialisaties en de professionaliteit onderstreepte en direct beter zou scoren op gebied van SEO. Laat dat maar aan ons over!

Profinancials

Profinancials is een boekhoud-, en administratiekantoor in Eindhoven en Amsterdam waar Marketing Spectrum zelf ook bij aangesloten is. De dienstverlening die ik ervaar bij Profinancials kwam niet tot uiting in de website. Ik gunde ze meer, en wist dat het beter kon. Daarom mocht ik een geheel nieuwe, tweetalige website ontwerpen met een strategisch voortraject. De nieuwe website bereikt nu de juiste mensen en heeft in een half jaar meer aanvragen opgeleverd dan de gehele looptijd van hun vorige website. Daar doe ik ’t voor!

FABRIQ-S

Voor FABRIQ-S mochten we een nieuwe website ontwikkelen. FABRIQ-S beschikt over een fabriekshal met o.a. een lasersnijder voor staal waarmee ze alles kunnen maken dat van staal is.

We ontwikkelde deze website met webshop vanuit waar ze unieke stalen meubels en interieurobjecten verkopen. Maar de aandacht moest ook liggen op alles wat ze daaromheen doen; stalen deuren, stalen trappen en leuning, cortenstaal, overkappingen.

Multi Energy Solutions

Multi Energy Solutions is een goed voorbeeld van het type  bedrijf dat wij perfect kunnen helpen. Een (snel)groeiend bedrijf dat te weinig aanvragen via de website kreeg. Door de drukte verzorgden we de fotografie, het ontwerp, de volledige copyrighting tot en met het SEO onderzoek. Multi Energy Solutions zelf was minimale tijd kwijt zodat ze op volle toeren door konden met het installeren van zonnnepanelen, warmtepompen en aircosystemen

Tenant Huurwoningen

Tenant Huurwoningen brengt  huurders en verhuurders in Eindhoven e.o. bij elkaar. Met hun unieke concept ‘woning verhuren binnen 10 werkdagen‘ gaan ze voor een persoonlijke aanpak. Daarom was de wens dat het webdesign anders zijn dan standaard. Tenant moet meerdere  werkgebieden aanspreken, verhuurders, huurders, expat housing in Eindhoven, bedrijven en particulieren in zowel Nederlands als Engels. Voor deze website mochten we zowel design, teksten in NL en ENG en SEO verzorgen, zodat de klant zo min mogelijk tijd hoefde te besteden.

Avalon Parket

Bedrijfswebsite vloeren

De website van Avalon Parket was behoorlijk verouderd en trok als gevolg de doelgroep niet meer aan. Hoewel de eigenaar ‘m nog zelf nog wel mooi vond, vertrouwde hij mij het redesign toe met nieuwe teksten, designs en zelfs het logo. Met enige trots: Avalon Parket.

SmartLetting

Bedrijfswebsite verhuur woningen

Altijd leuk als bestaande klanten terugkomen. Voor Beheering Onroerend Goed BV. mocht Marketing Spectrum samen een nieuw merk opzetten en ontwerpen. Smart Letting is een uniek concept voor verhuurders. Met de nieuwste techniek van GF met Mollie, een snelle website, custom bestelproces, minder check-out stappen, custom PDF facturen en een huurprijs indicatie tool zijn we goed begonnen!

Maco Design

Bedrijfswebsite & Webshop Stalen deuren

Maco-Design.nl is specialist in stalen deuren. Na een uitgebreide website-, en SEO-analyse mocht ik deze succesvolle website & webshop ontwikkelen.

Laminaat tot visgraat

Webshop voor vloeren

De parketteurs van Laminaattotvisgraat.nl hebben hun winkel gesloten. Ze zijn volledig over naar een online vloerenwinkel. Naast de webshop en website zetten we samen in op online marketing.

Legtvast B.V. Juristen

One-pager bedrijfswebsite juridisch

Legtvast BV juristen wilde een nieuwe website. Maar de gemiddelde juristen en advocaten websites lijken zo op elkaar. Dat moest anders. Daarom heeft Legtvast juristen nu deze gave one-pager.

Laurentius Classics

Bedrijfswebsite & webshop classic items

Laurentius Classics specialiseert zich in de klassieke items zoals boten, auto’s, bussen en mancave items. De wens voor de website was om het gevoel van de classics te vangen maar toch uitnodigend te maken voor bezoekers om contact op te nemen.

Profashionals

Bedrijfswebsite voor bedrijfskleding

Voor Profashionals mocht ik deze maatwerk website ontwerpen. “Maak een ontwerp dat aansluit bij onze professionaliteit en persoonlijke aanpak’.