Over ons headerfoto, twee personen aan het peddelen op het water.

“If you want to change the world,
find someone to help you paddle.”

William H. McRaven

Over Marketing Spectrum

Logo Marketing Spectrum - verticaal

Hoe fijn is het als jouw nieuwe bedrijfswebsite gebouwd wordt door een specialist in online marketing en de site vanuit passie wordt ontworpen? Dat jouw website bouwer van nature geïnteresseerd is in goede technieken en als missie heeft om klanten écht te helpen?

De kracht van Marketing Spectrum ligt in het analyseren en adviseren op het gebied van bedrijfskunde en marketing. Dit samen met jouw wensen, doelen, visie en bedrijfsidentiteit te vertalen naar websites die aansluiten bij jouw toekomst en die leiden tot resultaat. 

En als die website eenmaal staat hoef je je verhaal niet nog eens uit te leggen. Het aantrekken van de juiste bezoekers voor jouw producten en diensten is namelijk ons beroep! Van SEO tot advertenties.

Marketing Spectrum richt zich op het MKB dat toe is aan de volgende stap. Bedrijven die toe zijn aan meer dan een online visitekaartje of standaard website. Toe aan een website die geheel op maat wordt gemaakt en de bedrijfsdoelen dient, maar waarbij nog niet tien-, tot honderdduizenden euro’s beschikbaar zijn. 
 

Geen standaard verhalen, geen standaard werk.

 

Over Michaël

Toen ik afstudeerde als Bachelor bedrijfskunde met specialisatie Marketing aan de Breda University stond online marketing in Nederland nog in de kinderschoenen. In 10 jaar tijd heb ik me gespecialiseerd in online marketing en deed ik ervaring op binnen grote bedrijven. Hoewel ik het enorm naar m’n zin had wilde ik toch meer doen met mijn passie voor design.

Online marketing was mijn specialisme geworden. Ik genoot ervan om de bedrijven te zien groeien als resultaat van mijn inspanningen. En toch knaagde er iets. Ik miste als medewerker de energie die ik krijg van het één op één helpen van anderen. Een ander gelukkig maken is altijd al de bron van mijn geluk geweest. 

Het besluit om voor mezelf te starten was het beste besluit dat ik kon maken. Ik geniet van het contact met andere ondernemers en ik geniet van het werk dat ik mag doen. 

Iedere website die ik mag leveren is met de hand ontworpen. Met passie voor het ontwerp, aandacht voor de klant en met als doel om opvallend uniek te zijn en resultaat te leveren. Ik mag mijn vak en mijn hobby uitoefenen. Professionele websites ontwerpen, online marketing campagnes bedenken en uitvoeren, mijn klanten adviseren en helpen met het uitbouwen van hun bedrijfssucces.

En zo komt alles samen.

Michael Maximus - Eigenaar Marketing Spectrum

Puur geluk

Judith van den Cruijsem
Judith van den Cruijsem
Profashionals
Lees verder
Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eind resultaat een sprankelende nieuwe website!
Marcel Couwenberg
Marcel Couwenberg
Maco Design
Lees verder
Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. We zijn erg blij met de samenwerking en onze nieuwe website!!
Mark van den Berg
Mark van den Berg
Laminaat tot Visgraat
Lees verder
Elke keer werden we verrast met de dingen die Marketing Spectrum maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie maken onze webwinkel nu een goed succes.​
Laurens Gezempa
Laurens Gezempa
Laurentius Classics
Lees verder
Fijn als je als klant gehoord wordt en gelijk geholpen wordt. Hebben het ook al eens anders meegemaakt. Een aanrader, betrouwbaar en zeer klantgericht maar ook meedenkend.
Hilke Heering-Ligtvoet
Hilke Heering-Ligtvoet
Legtvast Juristen
Lees verder
Bij Marketing Spectrum staat de klant centraal en wordt voorzien van advies op maat, geen standaard verhaal en zeker geen standaard werk. Legtvast B.V. is dan ook heel blij met haar website!