favicon Marketing Spectrum

Met liefde voor de ondernemer

Over Marketing Spectrum

Expect Excellence

Als we sterktes en zwaktes analyseren komen de juiste antwoorden vaak van anderen. Marketing Spectrum is een eenmanszaak met de bijbehorende voordelen. Toen ik een van mijn klanten laatst vroeg wat volgens haar de kracht van Marketing Spectrum was kreeg ik een prachtig compliment:

“De manier waarop jij niet even het werk doet zodat het af is, maar actief meedenkt en uitdagende vragen stelt tijdens het proces. Niet zomaar alles klakkeloos overneemt maar ons ook echt na laat denken over de keuzes. Dat is echt jouw kracht waardoor het resultaat veel beter wordt.”

Marketing Spectrum heeft niet als doel om het “grootste online marketing kantoor van Nederland” of de “grootste websitebouwer van Nederland” te worden. Ons werk draait niet om ons, alles draait om de klant.

Judith van den Cruijsem

Profashionals
5/5

Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eind resultaat een sprankelende nieuwe website! Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze (toch wel wat complexe) materie en het kunnen vertalen van onze ‘hersenspinsels’ in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef. Michaël, super bedankt!

Wat is dan het doel?

Het doel van Marketing Spectrum is om ondernemers zó goed te helpen dat ze er intrinsiek voor kiezen om mij te bellen als ze marketing, online marketing of bedrijfskundige vragen hebben. Van een mooie blog die online geplaatst mag worden tot een diepgaand onderzoek over een productlancering of doelgroep definiëring.

Ik geniet van de langere complexere trajecten die ik mag doen voor mijn klanten. Om te kijken hoe we meer kunnen halen uit een plan, het bedrijf of een doelstelling.

Ondernemers helpen met online te ondernemen. Ik vind het prachtig als ik klanten mag zien groeien. Als ik ze bel om te vragen hoe het gaat en ze het enorm druk hebben gekregen dan krijg ik mijn glimlach. Voor mijn klanten wil ik het “beste online marketing bureau van Nederland” zijn.

Mark van den Berg

Laminaat tot Visgraat
5/5

Met mijn idee ging ik naar Marketing Spectrum, omdat de eigenaar lang geleden ook mijn normale website had gebouwd was dat eigenlijk vanzelfsprekend. De grootste uitdaging was om het gebeuren achter de schermen goed te laten verlopen, en dan bedoel ik vindbaarheid etc.. Dat is buitengewoon goed gegaan en er wordt nog steeds hard aan gewerkt met resultaat. Tijdens het bouwproces van de online winkel was er veel snelle communicatie. Elke keer werden we verrast met de dingen die Marketing Spectrum maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie van Marketing Spectrum maken onze webwinkel nu een goed succes.

Hoe doet Marketing Spectrum dat?

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het vak, kán ik veel zaken op online gebied waar anderen een heel team voor nodig hebben.
Omdat één persoon doet, waar je bij een ander bedrijf 4 personen voor nodig hebt, zijn mijn kosten en dus uw prijzen aantrekkelijker dan bij het team.

Dit combineer ik met plezier met hoge, persoonlijke service omdat ik geloof dat je het goed hebt, als je klanten het goed hebben.

Marcel Couwenberg

Maco Design
5/5

Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken.
De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz… Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking met Marketing Spectrum en onze nieuwe website!!

Waarom doet Marketing Spectrum dat?

De waarom komt vanuit mezelf.
Toen ik nog in het bedrijfsleven zat viel het me op hoeveel bureau’s voor alles wat ze deden geld vroegen. En veel geld.
Het ging niet om de klant, het ging om het eigen bedrijf. 
Van een simpel formuliertje waar soms wel €1000,- voor betaald mocht worden tot een Ads Campagne die qua opzet alleen al € 2000,- kostte.

Met mijn kennis van websites voelde dit nooit helemaal goed. Het moest anders kunnen.

Bas H.

Smart Letting
5/5

Marketing spectrum heeft voor Smart Letting de website gebouwd. Dit is naar volle tevredenheid gedaan en binnen gesteld tijdspad. Daarbij manifesteerde Marketing Spectrum zich breder dan zuiver een bedrijf wat enkel in technische zin de site bouwt. Met name op gebied van het nog scherper krijgen en verwoorden van de strategie en slimme conversie verhogende ideeën ging Marketing Spectrum verder dan ik initieel had ingeschat. Zeer tevreden, volgende opportunity benader ik ze weer.

Liefde voor de ondernemer

Doordat ik vooral voor grote organisaties werkte, werkte ik ook veel met grote bedrijven samen.
Ik heb er enorm veel van geleerd. Maar af en toe, kwam er een ondernemer tussendoor. En dat was toch anders.

Het snelle schakelen, de ondernemersgeest, het persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het resultaat.
Hoe meer ondernemers ik ontmoette hoe meer ik mijn aard er vond. “Het moet beter kunnen” & “hier voel ik me thuis” kwamen samen.
Ik wil ondernemers toegang geven tot alles wat ik bij en van de grote jongens heb geleerd.

Hilke Heering

Legtvast Juristen
5/5

Marketing Spectrum is meer dan alleen een website bouwer, het is in alle opzichten een sparringpartner en adviseur.

Bij Marketing Spectrum staat de klant centraal en wordt voorzien van advies op maat, geen standaard verhaal en zeker geen standaard werk. Michaël luister echt naar de wensen van de klant en stelt zo nodig kritische vragen wat juist ten goede komt van het resultaat. Legtvast B.V. is dan ook heel blij met haar website!

Wat doet Marketing Spectrum?

De focus ligt op het verzorgen van maatwerk websites die vanaf de basis goed zijn opgebouwd maar toch snel kunnen worden aangepast.
Vanuit de websites volgt de online marketing, waarbij we gaan werken aan groei in Traffic & Conversie. 

Als we de website hebben gemaakt weten we alles over het bedrijf en daardoor kunt u als ondernemer voor alles bellen.
Van grafisch ontwerp tot complexe (online) marketing vraagstukken, van ‘even sparren’ tot het verzorgen van online adverteren.

Marketing Spectrum richt zich hiermee op het MKB dat kiest voor kwaliteit, maar waarbij nog niet tien-, tot honderdduizenden euro’s beschikbaar zijn. Geen standaard verhalen, geen standaard werk.

En zo ondernemen we graag.

Laurens Gezempa

Laurentius Classics
5/5

Een tijdje geleden hebben we beslist met onze tijd mee te gaan, ons zakelijk ook meer online te oriënteren. Helaas ontbrak ons hierin de kennis en ervaring. Toen zijn we via een kennis terechtgekomen bij Marketing Spectrum. Eerst hadden we een kennismakingsgesprek waarbij we duidelijk onze visie en verwachtingen van de site konden uiten. Vaste afspraken over wederzijdse verwachtingen werden gemaakt, prijs en opleveringsdatum werden gelijk helder en later ook waargemaakt. Alles werd geregeld met vriendelijkheid en professionele aanpak. Op de afgesproken datum, kon onze site het web op, heel mooi en functioneel trouwens.

Achteraf hadden we onze fotovoorstelling toch graag anders gezien dan we eerst gekozen hadden. Na telefonisch contact, werd dit meteen aangepast naar onze nieuwe wensen. Fijn als je als klant gehoord wordt en gelijk geholpen wordt. Hebben het ook al eens anders meegemaakt. Kortom, een aanrader, betrouwbaar en zeer klantgericht maar ook meedenkend.