"If you want to change the world, find someone to help you paddle."

William H. McRaven

Over Marketing Spectrum

Hoe fijn is het als jouw nieuwe bedrijfswebsite gebouwd wordt door een specialist in online marketing, die vanuit zijn passie ontwerpt. Vanuit zijn perfectionisme enorm geïnteresseerd is in goede techniek en als missie heeft om zijn klanten écht te helpen?

De kracht van Marketing Spectrum ligt in het analyseren en adviseren op het gebied van bedrijfskunde en marketing. Dit samen met jouw wensen, doelen, visie en bedrijfsidentiteit te vertalen naar websites die aansluiten bij jouw toekomst en die leiden tot resultaat. 

En als die website eenmaal staat hoef je je verhaal niet nog eens uit te leggen. Het aantrekken van de juiste bezoekers voor jouw producten en diensten is namelijk mijn beroep! Van SEO tot advertenties.

Marketing Spectrum richt zich op het MKB dat toe is aan de volgende stap. Bedrijven die toe zijn aan meer dan een online visitekaartje of standaard website. Toe aan een website die geheel op maat wordt gemaakt en de bedrijfsdoelen dient, maar waarbij nog niet tien-, tot honderdduizenden euro’s beschikbaar zijn. 

Geen standaard verhalen, geen standaard werk.

Over Michaël

Toen ik afstudeerde als Bachelor bedrijfskunde met specialisatie Marketing aan de Breda University stond online marketing in Nederland nog in de kinderschoenen. In 10 jaar tijd heb ik me gespecialiseerd in online marketing en deed ik ervaring op binnen grote bedrijven. Toen ik als hobby interieur-, en meubelontwerp ging doen ontdekte ik mijn passie voor design.

Online marketing was mijn specialisme geworden. Ik genoot ervan om de bedrijven te zien groeien als resultaat van mijn inspanningen. En toch knaagde er iets. Ik miste als medewerker de energie die ik krijg van het één op één helpen van anderen. Een ander gelukkig maken is altijd al de bron van mijn geluk geweest. 

Het besluit om voor mezelf te starten was het beste besluit dat ik kon maken. Ik geniet van het contact met andere ondernemers en ik geniet van het werk dat ik mag doen. 

Iedere website die ik mag leveren is pixel voor pixel ontworpen. Met passie voor het ontwerp, aandacht voor de klant en met als doel om opvallend uniek te zijn en resultaat te leveren. Ik mag mijn vak en mijn hobby uitoefenen. Professionele websites ontwerpen, online marketing campagnes bedenken en uitvoeren, mijn klanten adviseren en helpen met het uitbouwen van hun bedrijfssucces.

En zo komt alles samen.

Michael Maximus - Eigenaar Marketing Spectrum

Michaël Maximus

Puur geluk

Judith van den Cruijsem
Judith van den Cruijsem
Profashionals
Lees verder
Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eind resultaat een sprankelende nieuwe website!

Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze (toch wel wat complexe) materie en het kunnen vertalen van onze 'hersenspinsels' in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef. Michaël, super bedankt!
Marcel Couwenberg
Marcel Couwenberg
Maco Design
Lees verder
Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken.

De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz. Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking en onze nieuwe website!!
Mark van den Berg
Mark van den Berg
Laminaat tot Visgraat
Lees verder
Elke keer werden we verrast met de dingen die Marketing Spectrum maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie van Marketing Spectrum maken onze webwinkel nu een goed succes.​

De grootste uitdaging was om het gebeuren achter de schermen goed te laten verlopen, en dan bedoel ik vindbaarheid etc.. Dat is buitengewoon goed gegaan en er wordt nog steeds hard aan gewerkt met resultaat.
Laurens Gezempa
Laurens Gezempa
Laurentius Classics
Lees verder
Alles werd geregeld met vriendelijkheid en professionele aanpak. Op de afgesproken datum, kon onze site het web op, heel mooi en functioneel trouwens.

Fijn als je als klant gehoord wordt en gelijk geholpen wordt. Hebben het ook al eens anders meegemaakt. Kortom, een aanrader, betrouwbaar en zeer klantgericht maar ook meedenkend.
Hilke Heering-Ligtvoet
Hilke Heering-Ligtvoet
Legtvast Juristen
Lees verder
Bij Marketing Spectrum staat de klant centraal en wordt voorzien van advies op maat, geen standaard verhaal en zeker geen standaard werk.

Michaël luistert echt naar de wensen van de klant en stelt zo nodig kritische vragen wat juist ten goede komt van het resultaat. Legtvast B.V. is dan ook heel blij met haar website!
Previous
Next