Michael Maximus - Online Marketing Specialist at Marketing Spectrum

“Als je klanten zeggen dat ze het enorm druk hebben gekregen,
dan word je toch blij?”

Over Marketing Spectrum

Hi, ik ben Michaël Maximus,

Onder de merknaam Marketing Spectrum help ik ondernemers & bedrijven met websites & online marketing.
Voordat ik Marketing Spectrum startte werkte ik ruim 10 jaar als online marketing specialist voor grotere organisaties.

Ondernemen door te helpen

Ik hou van het ondernemerschap. Om andere ondernemers zó goed te helpen dat ze er intrinsiek voor kiezen om te bellen als ze marketing, online marketing of bedrijfskundige vragen hebben. Van een mooie bedrijfswebsite of een SEO-onderzoek tot gewoon eens sparren over de positionering en de markt. Ik geniet ervan om echte waarde toe te kunnen voegen aan jouw bedrijf. Kijken hoe we meer kunnen halen uit een plan, het bedrijf of een doelstelling. Onderzoeken waar de gaten in de markt zitten en hoe we die het best mogelijk kunnen benutten. Ik doe het om m’n klanten te laten groeien. Als je klanten zeggen dat ze het enorm druk hebben gekregen, dan word je toch blij?
Judith van den Cruijsem 200

Judith van den Cruijsem

Profashionals
5/5

Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eind resultaat een sprankelende nieuwe website! Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze (toch wel wat complexe) materie en het kunnen vertalen van onze ‘hersenspinsels’ in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef. Michaël, super bedankt!

Wat doe je aan online marketing?

Ik zit intussen zo’n vijftien jaar in het vak. Vanaf het moment dat online marketing in Nederland begon te leven dus. Elf jaar lang werkte ik als online marketeer bij grote bedrijven. Daar heb ik veel kennis mee kunnen opbouwen van het bedrijfsleven, van de berg aan online data en door samen te werken en te leren van grote website bureau’s en online marketing bedrijven. 

Zelf ben ik enorm gedreven om kwaliteit, service en resultaten te bieden. Ik wil altijd verbanden ontdekken tussen wat jij met je bedrijf doet en wat je wilt. En ik geniet ervan om slimme ideeën uit te werken hoe we dit gaan vertalen naar een ijzersterke website en online presence.

mark vd berg - laminaattotvisgraat

Mark van den Berg

Laminaat tot Visgraat
5/5

Met mijn idee ging ik naar Marketing Spectrum, omdat de eigenaar lang geleden ook mijn normale website had gebouwd was dat eigenlijk vanzelfsprekend. De grootste uitdaging was om het gebeuren achter de schermen goed te laten verlopen, en dan bedoel ik vindbaarheid etc.. Dat is buitengewoon goed gegaan en er wordt nog steeds hard aan gewerkt met resultaat. Tijdens het bouwproces van de online winkel was er veel snelle communicatie. Elke keer werden we verrast met de dingen die Michaël maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie van Michaël maken onze webwinkel nu een goed succes.

Waarom "Marketing Spectrum"?

Ik had de kennis, ervaring en behoefte om anderen te helpen op mijn manier. Als ik met ondernemers in gesprek was dacht ik, dat wil ik ook.

De naam komt omdat ik me nooit heb willen specialiseren in één subgebied van online marketing zoals ‘alleen SEO’, ‘alleen adverteren’. Ik wilde juist alle facetten begrijpen, kunnen en beoordelen. Overzicht hebben. Het volledige Spectrum van online marketing.

Marcel Couwenberg

Maco Design
5/5

Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken.
De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz… Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking met Marketing Spectrum en onze nieuwe website!!

Passie voor ondernemerschap

Ik heb er enorm veel geleerd bij “de grote bedrijven”. De bedrijfsmatige kant vanuit de management en directie vergadering. De samenwerking en aansturing van de grote (internet)bedrijven. De cursussen en data die kwam vanuit enorme marketing budgetten.

Maar af en toe kwam er een ondernemer of bedrijfseigenaar tussendoor. En dat voelde zo anders. Het snelle schakelen, de ondernemersgeest, de can-do denkwijze, het persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Hoe meer ondernemers ik ontmoette hoe meer ik mijn aard er vond. “Het moet beter kunnen” & “hier voel ik me thuis” kwamen samen.

Daarom richt ik me op de groeiende ondernemers. Ondernemers die het snappen wat het is om te ondernemen. Die de basis al gelegd hebben en toe zijn aan verdere groei, of zoals ik dat noem: de volgende stap. En ik leer zelf weer enorm veel van alle ondernemers en bedrijven waar ik mee mag werken.

Bas Heering

Smart Letting
5/5

Marketing spectrum heeft voor Smart Letting de website gebouwd. Dit is naar volle tevredenheid gedaan en binnen gesteld tijdspad. Daarbij manifesteerde Marketing Spectrum zich breder dan zuiver een bedrijf wat enkel in technische zin de site bouwt. Met name op gebied van het nog scherper krijgen en verwoorden van de strategie en slimme conversie verhogende ideeën ging Marketing Spectrum verder dan ik initieel had ingeschat. Zeer tevreden, volgende opportunity benader ik ze weer.

Maar wat doet Marketing Spectrum nou precies?

Samengevat; ondernemers helpen aan meer aanvragen, leads of verkopen met als doel meer klanten en omzet door gebruik te maken van het internet.

De basis ligt hierbij op het verzorgen van  maatwerk bedrijfswebsites van hoge kwaliteit. Op maat ontworpen en gebouwd gericht op goede SEO en conversie. En tegelijk simpel aan te passen zodat de kosten voor jou als klant beheersbaar blijven.

Als de site staat (of wanneer je al een goede site hebt), kun je direct doorpakken met online marketing, met hetzelfde aanspreekpunt. We gaan samen werken aan meer website bezoekers en meer leads. Dat kan met SEO, Google Ads, data analyses en onderzoeken.

Als ik jouw website gemaakt heb weet ik alles (in ieder geval heel veel) over jouw bedrijf. In de fase voorafgaand aan de bouw wil ik namelijk weten wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet. Zodat ik je zo goed mogelijk kan adviseren in de uitvoering en keuzes die we maken.

Je kunt aankloppen voor websites en webshops (geen startersites), maar ook voor complexe (online) marketing vraagstukken. Van ‘even meekijken’ tot een uitgebreide website of data analyse en van het volledig verzorgen van je bedrijfsstrategie, tot SEO of online adverteren.

Geen standaard verhalen, geen standaard werk. En zo onderneem ik graag.

Hilke Heering

Legtvast Juristen
5/5

Marketing Spectrum is meer dan alleen een website bouwer, het is in alle opzichten een sparringpartner en adviseur.

Bij Marketing Spectrum staat de klant centraal en wordt voorzien van advies op maat, geen standaard verhaal en zeker geen standaard werk. Michaël luister echt naar de wensen van de klant en stelt zo nodig kritische vragen wat juist ten goede komt van het resultaat. Legtvast B.V. is dan ook heel blij met haar website!