Michael Maximus - Online Marketing Specialist at Marketing Spectrum

“Als je klanten zeggen dat ze het enorm druk hebben gekregen,
dan word je toch blij?”

Over Marketing Spectrum

Hi, ik ben Michaël Maximus,

Onder de merknaam Marketing Spectrum help ik ondernemers & bedrijven met websites & online marketing.
Voordat ik Marketing Spectrum startte werkte ik ruim 10 jaar als online marketing specialist voor grotere organisaties.

Ik zag hoe bedrijven voor kleine wijzigingen veel geld moesten betalen en hoe je met verschillende projectmanagers moest schakelen. Websitebureaus hadden weinig kennis van marketing en marketingbureaus weinig van websitebouw. Dat moest beter kunnen!

Ik ben trots op mijn eerlijke, authentieke en transparante communicatie naar jou als ondernemer. Zonder bijbedoelingen de markt op.

Klikt het? Dan ga ik vol voor jouw resultaat.
5 sterren, voor minder doe ik het niet.

Judith van den Cruijsem 200

Judith van den Cruijsem

Profashionals
5/5

Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eind resultaat een sprankelende nieuwe website! Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze (toch wel wat complexe) materie en het kunnen vertalen van onze ‘hersenspinsels’ in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef. Michaël, super bedankt!

Wat is het doel?

Ik vind het heerlijk om te ondernemen. Om andere ondernemers zó goed te helpen dat ze er intrinsiek voor kiezen om te bellen als ze marketing, online marketing of bedrijfskundige vragen hebben. Van een mooie bedrijfswebsite of een onderzoek over de juiste marktbenadering tot gewoon eens sparren over de positionering.

Ik geniet van de soms complexe trajecten die ook echt waarde toevoegen voor mijn klanten. Kijken hoe we meer kunnen halen uit een plan, het bedrijf of een doelstelling.

Ondernemers helpen met online te ondernemen. Ik vind het prachtig als ik klanten zie groeien. Als je klanten zeggen dat ze het enorm druk hebben gekregen, dan word je toch blij?

mark vd berg - laminaattotvisgraat

Mark van den Berg

Laminaat tot Visgraat
5/5

Met mijn idee ging ik naar Marketing Spectrum, omdat de eigenaar lang geleden ook mijn normale website had gebouwd was dat eigenlijk vanzelfsprekend. De grootste uitdaging was om het gebeuren achter de schermen goed te laten verlopen, en dan bedoel ik vindbaarheid etc.. Dat is buitengewoon goed gegaan en er wordt nog steeds hard aan gewerkt met resultaat. Tijdens het bouwproces van de online winkel was er veel snelle communicatie. Elke keer werden we verrast met de dingen die Michaël maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie van Michaël maken onze webwinkel nu een goed succes.

Hoe doe ik dat?

Ruim 10 werkte ik intern bij grote bedrijven. Daar heb ik veel kennis mee kunnen opbouwen. Daarbij ben ik gedreven om voorop te lopen in de markt.

Mijn ‘werk’ is online. Daarbij ga ik het liefst juist naar mijn klanten toe. Alleen in ‘jouw wereld’ kan ik doorleven hoe jouw bedrijf is.

Marcel Couwenberg

Maco Design
5/5

Na een eerste gesprek met Michaël merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken.
De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz… Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking met Marketing Spectrum en onze nieuwe website!!

Waarom Marketing Spectrum?

Toen ik als online marketing specialist in loondienst werkte, viel het me op hoeveel bureaus voor alles wat ze deden geld vroegen. Het ging niet écht om de klant. Het ging vooral om het eigen bedrijf. Van een simpel formuliertje waar soms wel €1000,- voor betaald moest worden tot een aanpassing van nog geen 5 minuten waar een factuur van €50,- voor kwam. Met mijn kennis van websites en drive voor behulpzaamheid voelde dit nooit helemaal goed. 

Het ondernemerschap riep me al langer. Ik had de kennis, ervaring, een doel, behoefte om anderen te helpen en als ik ondernemers zag dacht ik, dat wil ik ook. Dus dat ben ik gaan doen.

De naam komt omdat ik me nooit heb willen specialiseren in één subgebied van online marketing zoals ‘alleen SEO’, ‘alleen adverteren’. Ik wilde juist alle facetten begrijpen, kunnen en beoordelen. Dus simpel gezegd; het volledige Spectrum van online marketing.

Bas

Smart Letting
5/5

Marketing spectrum heeft voor Smart Letting de website gebouwd. Dit is naar volle tevredenheid gedaan en binnen gesteld tijdspad. Daarbij manifesteerde Marketing Spectrum zich breder dan zuiver een bedrijf wat enkel in technische zin de site bouwt. Met name op gebied van het nog scherper krijgen en verwoorden van de strategie en slimme conversie verhogende ideeën ging Marketing Spectrum verder dan ik initieel had ingeschat. Zeer tevreden, volgende opportunity benader ik ze weer.

Liefde voor de ondernemer

Ik heb er enorm veel geleerd bij de grote bedrijven, de directie overleggen en de samenwerking met de grote (internet)bedrijven. Maar af en toe, kwam er een ondernemer of bedrijfseigenaar tussendoor. En dat was zo anders.

Het snelle schakelen, de ondernemersgeest, de denkwijze, het persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het resultaat. 
Hoe meer ondernemers ik ontmoette hoe meer ik mijn aard er vond. “Het moet beter kunnen” & “hier voel ik me thuis” kwamen samen.
Daarom wil ik groeiende ondernemers toegang geven tot alles wat ik heb mogen leren. En ik leer zelf weer enorm veel van alle ondernemers en bedrijven waar ik mee mag werken. Het voelt gewoon goed. Je kunt wel stellen dat ik verliefd ben geworden op het ondernemen en dat ik een voorliefde heb voor ondernemers.

Hilke Heering

Legtvast Juristen
5/5

Marketing Spectrum is meer dan alleen een website bouwer, het is in alle opzichten een sparringpartner en adviseur.

Bij Marketing Spectrum staat de klant centraal en wordt voorzien van advies op maat, geen standaard verhaal en zeker geen standaard werk. Michaël luister echt naar de wensen van de klant en stelt zo nodig kritische vragen wat juist ten goede komt van het resultaat. Legtvast B.V. is dan ook heel blij met haar website!

Wat doet Marketing Spectrum precies?

De focus ligt op het verzorgen van websites van hoge kwaliteit die vanaf de basis goed zijn opgebouwd maar toch snel kunnen worden aangepast zodat kosten beheersbaar blijven. Vanuit de goede websites volgt de online marketing, waarbij we gaan werken aan groei in websitebezoek, het bedrijf en de omzet.

Als ik jouw website gemaakt heb weet ik alles (in ieder geval heel veel) over jouw bedrijf. In de fase voorafgaand aan de bouw wil ik namelijk weten wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet. Zodat ik je zo goed mogelijk kan adviseren in de uitvoering en keuzes die we maken.

Kijk je echt naar uitvoering en productie dan uiteraard dus websites, maar ook grafisch ontwerp,  complexe (online) marketing vraagstukken en van ‘gewoon iets voorleggen’ tot het verzorgen van je SEO of online advertenties.

Marketing Spectrum richt zich hiermee op het MKB dat kiest voor kwaliteit, maar waarbij misschien niet tien-, tot honderdduizenden euro’s beschikbaar zijn voor online. Geen standaard verhalen, geen standaard werk. En zo onderneem ik graag.

Laurens Gezempa 200

Laurens Gezempa

Laurentius Classics
5/5

Een tijdje geleden hebben we beslist met onze tijd mee te gaan, ons zakelijk ook meer online te oriënteren. Helaas ontbrak ons hierin de kennis en ervaring. Toen zijn we via een kennis terechtgekomen bij Marketing Spectrum. Eerst hadden we een kennismakingsgesprek waarbij we duidelijk onze visie en verwachtingen van de site konden uiten. Vaste afspraken over wederzijdse verwachtingen werden gemaakt, prijs en opleveringsdatum werden gelijk helder en later ook waargemaakt. Alles werd geregeld met vriendelijkheid en professionele aanpak. Op de afgesproken datum, kon onze site het web op, heel mooi en functioneel trouwens.

Achteraf hadden we onze fotovoorstelling toch graag anders gezien dan we eerst gekozen hadden. Na telefonisch contact, werd dit meteen aangepast naar onze nieuwe wensen. Fijn als je als klant gehoord wordt en gelijk geholpen wordt. Hebben het ook al eens anders meegemaakt. Kortom, een aanrader, betrouwbaar en zeer klantgericht maar ook meedenkend.