Schaakbord, bril koffie en tijd. Marketing Spectrum en het spel van online marketing

Online marketing

Online marketing is alles waarmee je jouw product of dienst kunt vermarkten via het internet. Het doel is om markt naar je aanbod te brengen. Door het spel tactisch te spelen breng je de juiste bezoekers naar je website en overtuig je ze voor jou te kiezen.

Websitebezoek & conversie
Het werkterrein van de online marketeer en de wens van iedere ondernemer.

Heb ik online marketing nodig?

Hoe goed een website ook is, er komt een plafond aan je bezoek en omzet. Daarna groeit de omzet niet meer door. Met online marketing verhoog je dit plafond. Je zorgt dat de juiste bezoekers naar jouw website komen en dat deze bezoekers leads of klant worden.

De vraag is dus niet heb ik het nodig, de vraag is wil ik groeien?

Pons showing the conversion funnel

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Online marketing door Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige kant van online marketing. We gaan niet zomaar wat online doen, maar focussen op jouw bedrijf en doelen. Zo verhogen we bereik, actie & conversie zoals dat bij jou past. Ik vind het leuk om actief mee te denken en pragmatische ideeën uit te werken die ook daadwerkelijk meer resultaat brengen en je bedrijf op de juiste manier presenteert aan je (potentiële) klanten. 

Ik verbeter je website, SEO, schrijf content, ontwerp advertenties en zet deze voor je in. Alles wat we doen is meetbaar en de resultaten presteer ik je op een manier die overzicht en inzicht geeft in de online bedrijfsprocessen. En het mooiste is dat online marketing schaalbaar is. 

Van een lage investering tot een grote wensen, alles is mogelijk.

DE werkwijze

01

Nulmeting & Advies

Om de beste strategie voor jouw doelen vorm te kunnen geven starten we met een nulmeting. We onderzoeken waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe we dat zo efficiënt mogelijk kunnen doen.

online marketing - nulmeting marketing data - marketing spectrum
Chess Pawns connected to represent online marketing
02

Advies & uitvoering

Zowel ‘onsite’ als ‘offsite’ adviseer ik je over verbeteringen.

Advertenties target ik scherp op je doelgroep. En meet hoe goed de online marketing activiteiten presteren. De complexe zaken laat je aan mij over, ik vertaal het in begrijpelijke rapportages waar je op kunt sturen. Tijdens de campagnes adviseer ik je waar ik kansen zie of waar bijsturing nodig is.

03

Inzicht in resultaat

Als je kiest voor een eenmalige campagne krijg je in het nazorgtraject een helder managementrapport waarin kosten en opbrengsten zijn uitgewerkt. 

Als je online marketing doorlopend inzet, kun je rekenen op eerlijke, directe en duidelijke communicatie waardoor je altijd op de hoogte bent van werkzaamheden, overzichten van lopende projecten, kosten en opbrengsten. Zo ben je altijd aan zet.

Business Man looking at marketing graphs - Marketing Spectrum

Uitgebreide informatie online marketing

Wil je uitgebreid lezen over online marketing?
Lees dan de special: Online marketing voor ondernemers en over 15 min. ken je de facetten van online marketing.

Online marketing bureau inhuren

Ben je op zoek naar een online marketing bureau dat jou kan helpen met jouw online activiteiten? Dan hoor ik graag van je! Marketing Spectrum heeft ruim 12 jaar expertise opgebouwd in online marketing. En die expertise gebruik ik graag om jou te helpen.