Schaakbord, bril koffie en tijd. Marketing Spectrum en het spel van online marketing

Online marketing & SEO

Online marketing draait om het vermarkten van uw producten en diensten via het internet. Het doel is om vraag van de markt naar uw aanbod te brengen. Door het spel slim te spelen brengen we meer bezoekers naar de website en zorgen we voor meer resultaat.

Uw troef is 12 jaar specialisatie in online marketing.

In het kort

Heb ik online marketing nodig?

Meestal wel. Hoe goed een website ook is, er komt een plafond van uw bezoek en conversies. Daarna groeit uw omzet niet meer door. Content is een aanjager, dus u kunt inzetten op SEO. Maar SEO duurt altijd lang voordat de resultaten komen. En er is veel meer mogelijk dan enkel SEO.

Pons showing the conversion funnel
Online marketing - datasheet fullcolor - Marketing Spectrum

WAAROM ONLINE MARKETING?

Of u nu op zoek bent naar traffic, klanten, meer resultaat of een betere naamsbekendheid; goede online marketing helpt hierbij. Denk aan de redenen waarom u zou adverteren in een krant.

Bedenk dan dat online marketing de resultaten exact zichtbaar maakt en meestal goedkoper is. U kunt zien wat uw inspanningen en investeringen opleveren. We meten wat werkt en wat niet. Sturen op de data voor zowel uw website als uw gehele bedrijf. Stel dat we zien dat product B veel meer vraag heeft dan product A, maar u verkoopt product A meer, dan leggen we hiermee direct een enorm bedrijfspotentieel bloot. Inkomsten die u zo kunt hebben, maar momenteel niet heeft.

In the land of the blind, the one-eyed man is king.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Online marketing door Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige kant van online marketing. We gaan niet zomaar voor wat werkt online, maar we focussen ons op uw bedrijf en unieke aanpak. Zo verhogen we bereik, actie & conversie zoals dat bij u past. We vinden het leuk om actief mee te denken en pragmatische ideeën uit te werken die ook daadwerkelijk meer resultaat brengen en uw bedrijf op de juiste manier presenteert aan uw klanten. 

We verbeteren websites & SEO, schrijven content, ontwerpen advertenties en zetten deze voor u in. Alles wat we doen is meetbaar en de resultaten presteren we op een manier die overzicht en inzicht geeft in uw online bedrijfsprocessen. En het mooiste is dat online marketing schaalbaar is. 

Van een lage investering tot een grote wensen, alles is mogelijk.

DE werkwijze

01

Nulmeting & Advies

Om de beste strategie voor uw doelen vorm te kunnen geven starten we met een nulmeting. We kijken waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe we u daar zo efficiënt mogelijk naartoe gaan brengen. We onderzoeken de online data en geven advies wat u allemaal kunt verbeteren.

Inzicht & planning

online marketing - nulmeting marketing data - marketing spectrum
Chess Pawns connected to represent online marketing
02

Online marketing in uitvoering

Zowel ‘onsite’ als ‘offsite’ bent u in goede handen. We verbeteren alles waar u toestemming voor geeft. U blijft altijd aan het roer.

Advertenties maken we en targetten we met chirurgische precisie op uw doelgroep. We meten continu hoe de online marketing activiteiten presteren en rapporteren dit aan u. De complexe zaken laat u aan ons over, wij vertalen het in begrijpelijke taal waar u op kunt sturen. Tijdens de campagnes adviseren we u als we kansen zien of als er bijgestuurd kan worden.

Targetting & groei

03

Inzicht in resultaat

Als u kiest voor een eenmalige campagne krijgt u in het nazorgtraject een helder managementrapport waar kosten en opbrengsten in zijn uitgewerkt. 

Als u doorlopende online marketing activiteiten inzet, wat wij absoluut adviseren in de huidige markt, kunt u rekenen op een eerlijke, directe en duidelijke communicatielijn waardoor u altijd op de hoogte bent van werkzaamheden, overzichten van lopende projecten, kosten en opbrengsten. Zo bent u altijd aan zet.

Rapportage & resultaat

Business Man looking at marketing graphs - Marketing Spectrum

Uitgebreide informatie online marketing

Wilt u uitgebreid lezen over online marketing?
Lees dan onze special: Online marketing voor ondernemers en over 15 min kent u de facetten van online marketing.

Contact over online marketing

We horen graag wat u wilt bereiken met uw bedrijf. U mag ervan uit gaan dat u een eerlijk en helder advies krijgt op welke manier online marketing voor u gaat werken.