Online Marketing

Bereik

Een persoon ziet uw bedrijf. Bv. op
Google, Facebook, of andere websites.

Loyaliteit

Klant is positief over geboden dienst.
Blijft in contact via bv. social media,
nieuwsbrieven, blogs.

Actie

De bezoeker neemt contact op en wordt potentiële klant. (LEAD)

Conversie

Na positief contact wordt
de lead uw klant.

Bereik

Een persoon ziet uw bedrijf.
Bv. op Google, Facebook, 
of andere websites.

Actie

De bezoeker neemt contact op. 
Bezoeker wordt potentiële klant.
(LEADS)

Conversie

Na positief contact wordt
de lead uw klant.

Loyaliteit

Klant is positief over geboden dienst.
Blijft in contact via bv. social media,
nieuwsbrieven, blogs en blijf klant.

Verbeter uw bedrijfsresultaat

Online marketing draait om het aantrekken van meer leads (potentiële klanten) en het omzetten van deze leads in daadwerkelijke klanten. En daarbij zijn alle middelen inzetbaar. Kijkt u naar uw eigen onderneming dan past u waarschijnlijk al wel enkele vormen van online marketing toe. 

Denk aan het meten van uw websitebezoek, aanwezigheid op social media, contactformulieren op uw website of de vindbaarheid in Google met SEO en advertenties.

Marketing Spectrum helpt uw bedrijf vooruit met alle vier de fases van online marketing.

Bereik

Wij vergroten uw organisch bereik door middel van SEO. Om uw betaald bereik te vergroten kunnen wij u helpen met alle vormen van online advertising. Onze aanpak is gericht op data en onderzoek, verbeteringen worden hierdoor aantoonbaar, en meetbaar.

Actie

Een goede website, informeert en zet een klant aan tot actie. Wij maken en verbeteren professionele websites en webshops zodat de juiste bezoekers de juiste indruk krijgen van uw bedrijf. Met als resultaat een toename aan kwalitatieve leads waar u daadwerkelijk iets aan heeft.

Conversie

Een lead van uw bedrijfswebsite omzetten in klant is een proces dat u deels zelf uitvoert. Leads zijn personen die aangegeven hebben interesse te hebben in uw product of dienst. Leads die niet direct klant worden kunt u benaderen met bijvoorbeeld E-mail campagnes of kwalitatieve content. Marketing Spectrum adviseert, assisteert of voert dit proces voor u uit. Conversie verhogen in webshops is ook gebaseerd op data. Zie het als een multiplier voor uw bereik. Bereik x 4, en conversie x 4 is resultaat keer 16.

Loyaliteit

Wat mist aan de welbekende salesfunnel, is dat dit model gebasseerd is op het binnenhalen van bezoek en deze om te zetten in klanten. En daar stop. Maar de trouwe klanten dan? Het vasthouden van trouwe klanten kan door middel van nieuwsbrieven, blogs, social media, video’s en ga zo maar door. Marketing Spectrum helpt u met alle facetten van klantloyaliteit. Van DTP werk tot geavanceerde social media campagnes. U kunt bij ons advies inwinnen, campagnes laten bedenken en uitvoeren.

Zeer uitgebreide informatie online marketing

Deze pagina is bedoeld voor ondernemers die graag direct aan de slag willen met een online marketing bureau. 

Bent u als ondernemer op zoek naar zeer uitgebreide informatie over wat bij online marketing allemaal nodig en mogelijk is? Speciaal daarvoor hebben wij een artikel geschreven over alle facetten van online marketing.

Contact over online marketing

De eerste stap naar de groei van uw organisatie is contact met ons opnemen.
We adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden, en de beste opties voor uw organisatie.