Schaakbord, bril koffie en tijd. Marketing Spectrum en het spel van online marketing

Online marketing & SEO

Online marketing is in essentie het vermarkten van jouw producten en diensten via het internet. Het doel is om vraag van de markt naar jouw aanbod te brengen. Door het spel slim te spelen brengen we meer bezoekers naar de website en zorgen we voor meer actie. Online marketing & SEO is ons speelveld en daarmee leveren we al 10 jaar mooie resultaten.

Ruim 10 jaar gespecialiseerd in online marketing

In het kort

Online marketing

Wat heb ik aan online marketing? Als je die vraag hebt kunnen we alvast één ding vaststellen; je weet niet precies wat online marketing is. In deze korte video leggen we het je uit. De video duurt 01:30 en vat samen wat online marketing nou precies is en waarom je het wilt inzetten.

Online marketing - datasheet fullcolor - Marketing Spectrum

WAAROM ONLINE MARKETING?

De vraag waarom je online marketing in wilt zetten is eigenlijk eenvoudig. Online marketing is de aanjager van groei. Of je nu op zoek bent naar klanten, meer contact of aanvragen via de site, meer verkopen of een betere naamsbekendheid; goede online marketing helpt hierbij.

Online marketing is geen doel maar een bedrijfstool. Wat online marketing onderscheid van traditionele marketing is dat resultaten zichtbaar zijn. Je kunt zien wat jouw inspanningen en investeringen opleveren. 

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Online marketing bureau Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige kant van online marketing. Wij focussen ons op jouw bedrijf, bereik, actie & conversie.
Pragmatische ideeën uitwerken die jou ook daadwerkelijk meer resultaat brengen en jouw bedrijf op de juiste manier presenteren aan jouw klanten. 

We verbeteren websites, werken aan je SEO, ontwerpen advertenties en zetten deze voor je in. Alles wat we doen is meetbaar en de resultaten presteren we je op een manier die overzicht en inzicht geeft in jouw online bedrijfsprocessen. Je kunt bij ons terecht van klein tot groot budget.

Als je op zoek bent naar zaken die buiten onze scope vallen, zoals bijvoorbeeld normale posts op social media kanalen, dan zorgen we dat we de juiste bedrijven aan je voorstellen uit ons netwerk. Jij legt jouw vragen bij ons neer, wij zorgen voor professionele oplossingen.

Onze werkwijze

01

Nulmeting & Advies

Om de beste strategie voor jouw doelen vorm te kunnen geven starten we met een nulmeting. We kijken waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe we je daar zo efficiënt mogelijk naartoe gaan brengen. We onderzoeken de online data en geven je advies wat je kunt verbeteren.

Inzicht & planning

online marketing - nulmeting marketing data - marketing spectrum
Chess Pawns connected to represent online marketing
02

Online marketing in uitvoering

Zowel ‘onsite’ als ‘offsite’ ben je in goede handen. We verbeteren alles waar jij ons toestemming voor geeft. Jij blijft altijd aan het roer.

Advertenties maken we en targetten we met chirurgische precisie op jouw doelgroep. We meten continu hoe de online marketing activiteiten presteren en rapporteren dit aan je. De complexe zaken laat je aan ons over, wij vertalen het in begrijpelijke taal waar je op kunt sturen. Tijdens de campagnes adviseren we je als we kansen zien of als er bijgestuurd moet worden.

Targetting & groei

03

Inzicht in resultaat

Wie gekozen heeft voor een eenmalige campagne krijgt in het nazorgtraject een helder managementrapport waar kosten en opbrengsten in zijn uitgewerkt. 

Wie doorlopende online marketing activiteiten inzet, wat wij absoluut adviseren in de huidige markt, mag rekenen op een eerlijke, directe en duidelijke communicatielijn waardoor je altijd op de hoogte bent van werkzaamheden, overzichten van lopende projecten, kosten en opbrengsten. Zo ben jij altijd aan zet.

Rapportage & resultaat

Business Man looking at marketing graphs - Marketing Spectrum

Uitgebreide informatie online marketing

Wil je meer leren over online marketing?
Lees dan: Online marketing voor ondernemers en over 15 min ken je de facetten van online marketing.

Een keer samen aan tafel om te praten over online marketing voor jouw bedrijf?
We schuiven graag aan!

Contact over online marketing

We horen graag wat jouw uitdaging is op gebied van online marketing. Het zou ons verbazen als we geen interessante oplossing voor jou kunnen bedenken. Dus voel je vrij en daag ons uit!