Schaakbord, bril koffie en tijd. Marketing Spectrum en het spel van online marketing

Online marketing

Online marketing is alles waarmee je jouw product of dienst kunt vermarkten via het internet. Het doel is om markt naar je aanbod te brengen, net zoals iedere concurrent dat wil. Door het spel slim te spelen brengen we de juiste bezoekers naar je website en optimaliseren we deze voor meer resultaat.

Onze troef is 12 jaar specialisatie in online marketing.

In het kort

Heb ik online marketing nodig?

Meestal wel. Hoe goed een website ook is, er komt een plafond aan je bezoek en je conversies. Daarna groeit de omzet niet meer door. Met online marketing trekken we de juiste bezoekers aan via alle mogelijkheden die we kunnen benutten en zorgen we ervoor dat deze bezoekers leads worden of blijven.

Pons showing the conversion funnel
Online marketing - datasheet fullcolor - Marketing Spectrum

WAAROM ONLINE MARKETING?

Of je nu op zoek bent naar meer websitebezoekers, leads, klanten, meer resultaat of een betere naamsbekendheid; online marketing helpt hierbij. 

Denk eens aan redenen waarom je zou adverteren in een krant.

Bedenk dan dat online marketing de resultaten exact zichtbaar maakt en meestal goedkoper is. Je kunt zien wat je inspanningen en investeringen opleveren. Meten wat werkt en wat niet. Sturen op data voor zowel je website als je bedrijf. 

Stel dat we zien dat product B veel meer vraag heeft dan product A, maar je verkoopt  product A meer, dan leggen we hiermee direct een enorm bedrijfspotentieel bloot. Inkomsten die je zo kan hebben, maar momenteel niet krijgt.

In the land of the blind, the one-eyed man is king.

Wat kan Marketing Spectrum voor mij betekenen?

Online marketing door Marketing Spectrum

Marketing Spectrum is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige kant van online marketing. We gaan niet zomaar wat online doen, maar we focussen ons op jouw bedrijf en doelen. Zo verhogen we bereik, actie & conversie zoals dat bij jou past. We vinden het leuk om actief mee te denken en pragmatische ideeën uit te werken die ook daadwerkelijk meer resultaat brengen en je bedrijf op de juiste manier presenteert aan je (potentiële) klanten. 

We verbeteren websites, SEO, schrijven content, ontwerpen advertenties en zetten deze voor je in. Alles wat we doen is meetbaar en de resultaten presteren we op een manier die overzicht en inzicht geeft in de online bedrijfsprocessen. En het mooiste is dat online marketing schaalbaar is. 

Van een lage investering tot een grote wensen, alles is mogelijk.

DE werkwijze

01

Nulmeting & Advies

Om de beste strategie voor jouw doelen vorm te kunnen geven starten we met een nulmeting. We kijken waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe we dat zo efficiënt mogelijk kunnen doen.

Inzicht & planning

online marketing - nulmeting marketing data - marketing spectrum
Chess Pawns connected to represent online marketing
02

Online marketing in uitvoering

Zowel ‘onsite’ als ‘offsite’ adviseren we je over verbeteringen.

We creëren advertenties targetten deze op je doelgroep. We meten hoe goed de online marketing activiteiten presteren. De complexe zaken laat je aan ons over, wij vertalen het in begrijpelijke rapportages waar je op kunt sturen. Tijdens de campagnes adviseren we je waar we kansen zien of bijsturing nodig is.

Targetting & groei

03

Inzicht in resultaat

Als je kiest voor een eenmalige campagne krijg je in het nazorgtraject een helder managementrapport waarin kosten en opbrengsten zijn uitgewerkt. 

Als je online marketing doorlopend inzet, wat wij absoluut adviseren in de huidige markt, kun je rekenen op eerlijke, directe en duidelijke communicatie waardoor je altijd op de hoogte bent van werkzaamheden, overzichten van lopende projecten, kosten en opbrengsten. Zo ben je altijd aan zet.

Rapportage & resultaat

Business Man looking at marketing graphs - Marketing Spectrum

Uitgebreide informatie online marketing

Wil je uitgebreid lezen over online marketing?
Lees dan onze special: Online marketing voor ondernemers en over 15 min kent u de facetten van online marketing.

Online marketing bureau inhuren

Ben je op zoek naar een online marketing bureau die jou kan helpen met jouw online activiteiten? Dan horen we graag van je! Marketing Spectrum heeft ruim 12 jaar expertise opgebouwd in online marketing. En die expertise gebruiken we graag om jou te helpen.

We vertellen we je graag welk potentieel we voor je zien, dus we kijken uit naar je berichtje.